kapat
26.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Otele gelen 'sapıtıyor'

Avustralya ve Yeni Zelanda'daki oteller zinciri Novotel'in 24 tesisinde yapılan bir anket, otel müşterilerinin normal hayatlarında asla yapmayacakları tuhaf davranışlarda bulunduklarını ortaya çıkardı.
Ankete göre, zengin müşteriler otelde normal zamanda giyindiklerinden daha sade giyiniyorlar. Bazı müşteriler odalarında çıplak dolaşıyor, bazıları merdivenlerde, yüzme havuzunda, hatta yangın hortumlarının asılı bulunduğu dolaplarda seks yapıyor. Novotel'de çalışan kat görevlilerinin, geçen yıl odaları temizlerken yapay göğüs, kamçı, tahta bacak, deri kıyafetler, kum poşetleri, çocuk olmayan odalarda oyuncak ayı bulmalarının, müşterilerin otele günlük hayatlarından sıyrılıp biraz da eğlenmek için geldikleri teorisini güçlendiriyor.

Anket sonuçlarına göre, müşterilerin yüzde 92'si çıplak ya da yalnızca iç çamaşırlarıyla odalarından dışarı çıkarken, yüzde 67'si küveti taşırıyor, yüzde 75'i faturaya itiraz ediyor, yüzde 67'si odasına daha fazla şampuan, çikolata ve çiçek istiyor. Ayrıca erkek müşterilerin yüzde 87'si kendilerine bir kadından mesaj olup olmadığını soruyor. Bir erkekten mesaj olup olmadığını soran kadınların oranı ise sadece yüzde 20. Kadınların yüzde 67'si daha özgür hareket edebilmek için otelde kalıyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır