kapat
26.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yöneticiniz Marsın Ayla sert açısı sevdiğinizle ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerektiğini belirtiyor. Sevdiklerinizin ilgisi ve size karşı olan olumlu tavırları sizi oldukça mutlu edebilir. Bugün evinizle ilgili konularda girişimlerde bulunmabileceğiniz görülüyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Oldukça hareketli ve yoğun bir günde bulunuyorsunuz. Yolculuklarda birçok yeni şey öğrenebilir yoluna gidebilir, ve fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kimselerle iş konusunda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz...Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün parasal konularda düzenleme yapma isteğinizin artabileceği görülüyor. Sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda hesabınızı aşabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek güvenlik duygunuzu tatmin etmek istemeniz mümkün.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ayın burcunuzdaki konumu sizi hareketli, duyarlı ve girişimci kılıyor Bugün yapnak istediğiniz her türlü yenilik için cesarete sahip olabilirsiniz... Yöneticinizin Jüpiterle birleşimi aşk ve özellikle cinsellik konularında olumlu etkiler altında bulunuğunuzu açıklıyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Dış etkenlere karşı duyarlı olduğunuzdan bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik planlarınızı oluşturmak için uygun bir gündesiniz...Tek başınıza gerçekleştirmek isteyebileceğiniz çalışmalar ve planlar çok daha verimli olabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün grup bilinciniz sayesinde ve toplumsal ve organize çalışmalarda fikirlerinizi rahatlıkla uygulayabileceğiniz gözleniyor. Arkadaş çevrenizde dikkat çekebileceğiniz ve çevrenize karşı duyarlı davranışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ayın Jüpiterle uyumlu açısı otoritelerle ilişkinizi olumlu yönlendirebilir. İş yaşamınızda oldukça duyarlı ve sorumluluk sahibi bir görünüm sergileyebileceğiniz gözleniyor. Gözönünde olmak sizin için önemli olabileceğinden kişisel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün yengeçte ilerleyen Ayın Jüpiterle rahat açısı duygularınızı yoğunlaştırabilir.. Ayrıca Ayın burcunuzla olumlu etkileşimi kendinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yeni konulara odaklanarak seyahatler planlayabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bilinçaltınızdan olumlu etkilenebileceğiniz bir gündesiniz.. Paylaşımlarınızdan ve ikili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, zaman zaman fazla endişeli yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Toplu çalışmalardan para kazanabileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ayın karşıt burcunuzda bulunacağı bu gün ikili ilişkilerinizde tutarlı ve yumuşak davranabileceğiniz gözleniyor. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Mesleki konulara ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gündesiniz. Yengeçteki Ayın Jüpiterle uyumlu açısı ulaşım, sağlık ve iletişim konularında rahatlama yaratıyor.. İşlerinize gösterdiğiniz özeni aşk konusunda da göstermenizde yarar var.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün sosyal faaliyetler, toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Yengeçte bulunan Ayın Jüpiterle olumlu etkileşimi enerjinizi, toplumsal ve eğlenceli konulara yönlendirebileceğinizi belirtiyor. Sevgi konusunda her zamankinden daha başarılısınız.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır