kapat
26.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hesap zamanı
Portekiz'in evsahipliğini yapacağı 2004 Avrupa Şampiyonası eleme gruplarının kuraları çekildi. Porto'da yapılan kura çekimine Milli Takımımız, seribaşı olarak birinci torbadan katıldı. Türkiye, daha önce 8 maç oynayıp tek bir gol bile atamadığı İngiltere'nin yanısıra, Makedonya, Slovakya ve Liechtenstein'la aynı gruba düştü.
Tüm Metin

  Portekiz'e gidip rövanşı alacağız
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, kura için "Grubun en iddialı takımıyız. Türkiye futbolda yükselen bir değer. Rakibimiz İngiltere. Futbol çevreleri İngiltere'yi favori görüyor olabilir. Ama bizim de yükselen bir grafiğimiz var. Diğer takımlara puan kaybeden zorluk çeker" diye konuştu.
Tüm Metin

  Türkiye korkutuyor
İngiltere'nin hocası Sven Goran Eriksson, Türkiye ile aynı gruba düştükleri için üzüldüğünü belirterek, "Kurada Türkiye'nin çıkması bizim adımıza talihsizlik. Bunu hiç istemezdim. Çünkü son dönemde Türkiye çok büyük bir çıkış ve gelişme yaşadı. İki takım arasında olabilecek güvenlik sorunu beni ilgilendirmiyor.
Tüm Metin

  Terim isyanı
İtalya Ligi'nde sezona Fatih Terim'le başlayan ancak kısa bir süre sonra tecrübeli hocayla yollarını ayıran Milan bin pişman. Milan, son haftalardaki kötü performansıyla lider Inter'in tam 9 puan gerisine düşünce, İtalyan basını bu kez teknik direktör Ancelotti için darağacını kurdu.
Tüm Metin

  Büyük kapışma
Ligde zirve yarışında lider G.Saray'dan 6 puan geride bulunan F.Bahçe, Başkent'te Ankaragücü karşısında hem 3 puan, hem de moral arıyor. Karşılaşmanın bir başka özelliği ise, F.Bahçe'nin, Mustafa Denizli'nin görevine son verdikten sonra talip olduğu ancak alamadığı Ersun Yanal'la yeni teknik direktör Werner Lorant'ın...
Tüm Metin

  Transfer atağı
Daha önce yaptığı açıklamalarda, "Transfer talebi için henüz erken" diyen F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, yönetime başvurarak bir orta saha oyuncusu istedi. Takımın orta sahada özellikle defansa yönelik bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu savunan Lorant'ın isteği üzerine yönetim harekete geçti.
Tüm Metin

  İşte rüya takım
Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda çift bayanlarda şampiyonluk Martina Hingis-Anna Kournikova ekibinin oldu. Rüya ikili, Sanchez-Hantuchova çiftini 2-1 yendi. Bayanlarda bugün Hingis, Jennifer Capriati ile final karşılaşması oynayacak. Erkeklerde ikinci finalist Rus Marat Safin oldu.
Tüm Metin

  Tesis atağı devam ediyor
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) yeni hizmet binası ile kondisyon merkezinin açılışı, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün de katıldığı bir törenle yapıldı. Açılış kurdelesini İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Vedat Bayram, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Kemal Mutlu ve 1. Ordu Komutanı...
Tüm Metin

  Forvete fırça
G.Saray Teknik Direktörü Lucescu, Denizlispor beraberliğini kaçan gollere bağlarken, futbolcularıyla yaptığı toplantıda özellikle forvete ciddi uyarılarda bulundu. Romen hoca, forvetin pasif kaldığına işaret ederek, "Denizlispor maçında toptan bile korkuyordunuz. Daha agresif oynayın. Elimde bu kadar forvet ...
Tüm Metin

  Beşiktaş'ta kötü futbola özeleştiri
Beşiktaşlı futbolcular, 2-1 kazandıkları Bursa maçında çok kötü futbol oynadıkları konusunda fikirbirliğine vardılar. Dün idmandan sonra Fulya Tesisleri'nde, kendi aralarında toplanan ve maçı değerlendiren futbolcular, "Seyircisiz oynamak kötü futbola mazeret olabilir ama temel olamaz.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır