kapat
26.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kelebek gibi uçarım bodyguard gibi sokarım
2002'nin ilk saatleri. Yer İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından Roxy. 31 yaşındaki Ayda Gündüz, erkek kardeşi Emre ve nişanlısı Tolga ile birlikte yılbaşı eğlencesinin son durağı olarak seçtiği mekanda eğleniyor. Bu güzel başlayan gecenin bilançosu...
Tüm Metin

  Arka koltukta neler oluyor?
Melih, benden eve ilk girdiğim günden itibaren hoşlanmaya başlamış. Teknedeki yarışmanın son 2 gününde aşkını itiraf etti. Kamarama giderken Esra bana ne konuştuğumuzu sordu, ben de anlattım. O dakikadan sonra Esra bana kin beslemeye başladı.
Tüm Metin

  Reha Muhtar ve koleksiyonu
Reha Muhtar sonunda "belgesel" konusu oldu. Son dönemde giyim tarzında da köklü bir değişikliğe giden ünlü anchorman, STR Yapım tarafından hazırlanan bir belgeselle dünyaya tanıtılacak. "Reha Muhtar Haberciliği" adlı belgeselin çekimleri altı ay sürecek.
Tüm Metin

  Akel kardeşlerden "cilalı imaj" servisi
Akel kardeşleri artık tanımayan yok. Büyük kardeş Deniz Akel, yönettiği reklam filmleri ve kliplerle adından sıkça söz ettiriyor. Ebru Akel'i ise ilk olarak Kenan Doğulu'nun balerin sevgilisi olarak biliyorduk. Ama daha sonra televizyona hazırladığı "Sihirli Ayna" programı ve rol aldığı dizilerle de daha yakından tanıdık.
Tüm Metin

  İlişkide terk eden tarafım
Eskiden beğendiği bir Gucci çantanın dört rengini birden alan Eda Modoğlu, şimdi alamayan insanları da düşünüp sadece bir rengini alıyor. Eda Modoğlu'nu, şu sıralar uyku tutmuyor, nedeni ise çıkaracağı albümün heyecanı...
Tüm Metin

  Annesini oyalayıp Şebnem'i soyduk!
13 yaşına kadar adımın "KAPA ÇENENİ" olduğunu sanarak yaşadığımdan, özellikle kadınlara karşı hep mesafeli, tırsık, kısacası sıfır özgüvenle yaklaştım. Ağzımdan tek bir cümlenin çıkması için saatler geçer, çıkan cümlede "sivilcen ne kadar büyük" mealinden olurdu.
Tüm Metin

  Bere moda oldu
Küçük yaşlarda takarken sıkıntı veren yün bereler moda oldu. Öyle ki, sinema ve müzik dünyasının ünlüleri beresiz sokağa adımlarını atmıyorlar. "Gerçek Sarışın" filminin yıldızı, bereyi takmış ama bağrını açmış. Anlaşılan bir tek kafası üşüyor.
Tüm Metin

  Bu kulüp hep tıklım tıklım!
Burası dünyanın en küçük kulübü. 16 kişinin zar zor sığabildiği kulüp, sadece 30 metrekare. Dans pisti de topu topu 20 metrekare. Neredeyse bir dolap büyüklüğünde olan kulüp, buna rağmen müthiş rağbet görüyor. "Miniscule of Sound" isimli kulübe bir kez girebilmek için insanlar uzun kuyruklar oluşturuyorlar.
Tüm Metin

  Ferrari de neymiş? Ben ondan ünlüyüm
Okan Bayülgen'e de sataşmadan geçemiyor: Ben Okan gibi yaramaz çocuk değilim. Bordrolu yaramaz çocuk mu olur! Üç hafta kadar önceydi. Maslak Venue'de MFÖ konserine gitmiştik. Mazhar'ı dinlerken mest olmuş haldeki Cem Yılmaz'ı yakalayıp "Mutlaka röportaj yapmalıyız" dedim. "Tamam" dedi.
Tüm Metin

  Üç adam...
Teo, ilk albümünü yaptığında kendisini kabul ettirmesi pek mümkün olmamıştı. Ama bugün dördüncü solo albümü "Gönülçelen" ile müzik marketlerde. (Unutmadan... Geçtiğimiz yıl yaptığı remix albümünü solo kariyerinde ayrı yerde tutuyorum.)
Tüm Metin

  Erkeğime asla kavanoz açtırmam
Hele o örnek gösterilen (!) evliliği (Hülya-Kaya) çatırdatan kadın olması, bilmem bunu yazmama gerek var mı? Biricik Suden bir aydır Cebu'yu işletiyor, aynı zamanda da oranın ortağı. (Cebu yeni kulüplerden, Harbiye'de) Cebu'da buluştuk. Cebu'yu bu röportajda anlatacak yer kalmadı.
Tüm Metin

  20 dakikalık şova 3 günlük hazırlık
Lycra ve İtaliana markalarının "...Ve Kadın Çorabı Keşfetti" adlı şov gösterisinin sahne arkası, sahne önü kadar izlenmeye değerdi. Çağla Şıkel, Selin Toktay, Sinem Güven, Aysun Kayacı, Yüksel Ak ve Cansu Dere'nin görev aldığı şov bir hayli yoğun geçti.
Tüm Metin

  Oylum oylum playboylum
Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın kendinden 11 yaş küçük Serhan Aloğlu ile bir gece kulübündeki "samimi" görüntüleri geçen haftanın magazin gündeminde bir mumaraydı. Magazin basını, taze dul Yeşim Salkım'ın 21 yaşındaki sevgilisi Serhan Aloğlu'na bir sıfat takmakta gecikmedi: "Genç Playboy Serhan".
Tüm Metin

  Orhan Pamuk bu kez mutsuzluğu yazdı
Orhan Pamuk'un yeni romanı "Kar" kitapçı vitrinlerindeki yerini aldı. İlk baskısı 100 bin olan roman için kitabevlerinde kuyruklar oluşuyor. "Kar" 12 yıldır sürgünde olan şair Ka'nın seçimler ve kadınların intiharını araştırmak üzere Kars'a gidişini ve orada başından geçen olayları konu alıyor.
Tüm Metin

  İki santimi 1000 dolar
Erkeklerin en büyük kabusu son buluyor. Artık hiçbir erkek "penisim küçük" depresyonuna girmeyecek. Çünkü penis büyütme ameliyatları gittikçe yaygınlaşıyor. Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, dört yıldır kendi adını taşıyan kliniğinde penis büyütme ameliyatları yapıyor.
Tüm Metin

  Et böbreğin düşmanı
Böbrek taşı vakalarının yüzde 15'inde cerrahi müdahale ya da başka yöntemlerle taşı kırmak gerekiyor. Ancak bazı bünyelerde böbrek taşı tekrarlıyor. Uzmanlar bunun nedeninin beslenmeden kaynaklandığını söylüyor. Özellikle kalsiyumum böbrek taşına yol açtığı biliniyor.
Tüm Metin

  Kraliçe gibi kulüp Reina
Chinawhite adı altında büyük ümitlerle açılan Ali Kemali, Fehmi Zorlu ve Rorry Keegan işletmesi altındaki mekan, sadece bir sezon hayatta kalabildi. Bu kış için büyük ümitler besleyen işletmeciler, geçtiğimiz ay büyük bir şok ile karşılaştı. Çünkü Chinawhite'ın gerçek isim hakkı sahibi ve mülkün ilk kiracısı olan Mehmet Koçaslan, başarısız oldukları gerekçesiyle işletmeyi devraldı.
Tüm Metin

  Eğer gelmezseniz Vengeniz darılır!
İstanbul'da bir Venge modasıdır gidiyor. Cuma-cumartesi-pazar yer bulmanın imkanı yok. Mekanı küçük zannetmeyin. İki katlı villaya kurulmuş restoran 180 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor. Haliyle araştırmaya gittik. Halkla İlişkiler Müdürü Dilek Terzioğlu'nu bulup, işin kerameti hakkında konuştuk.
Tüm Metin

  Dersimiz biralar
İşte PAZAR SABAH'ın hazırladığı ve tüketicilere yönelik en kapsamlı bira rehberi üstelik alkol oranları ve 5 üzerinden notlarıyla birlikte... * Renk, koku ve tat: Açık sarı, berrak. Bir light bira için oldukça dolgun, arpa kokusu algılanıyor, ama gene de light! * Yorum: İlle light bira içeceğim diyorsanız, tercih edebilirsiniz.
Tüm Metin

  Frenleriniz ne durumda?
Kendimiz ya da başkaları için kullandığımız bu mekanizma sonucu kiminin frenleri gevşek, kimininki aşırı sıkıdır. Ya sizinki ne durumda? 1. Bir kafeye girdiniz. Otururken yan masada Haluk Bilginer'in oturduğunu gördünüz. Bir an gözgöze geldiniz...
Tüm Metin

  Haydi gelin üstüme korkmuyorum!
Yurdum insanının kar yağışından dolayı en harap olduğu günlerden birinde yaptık bu röportajı. Sertab Erener, buluşma noktasına geldiğinde çocuklar gibi şendi. Çünkü gelmeden az önce karın tadını epey çıkartmıştı. Sevgilisi Demir Demirkan'la birlikte yaramazlık yapmışlar
Tüm Metin

  Ekranlarda ATV rüzgarı esiyor
Milyonlarca insanın gönlüne taht kurmuş starlara ev sahipliği yapan, birbirinden iddialı dizilerin yaratıcısı ve doğru haberciliğin tek adresi atv yine zirveye yerleşti. Artık bir ekran klasiği olan programları, zengin ve farklı şovlarıyla her kesimden izleyiciye hitap eden Türkiye'nin en sevilen, en yenilikçi ve en güvenilir kanalı olan atv, yenilenme atağını kesintisiz olarak sürdürmeye devam ediyor.
Tüm Metin

  'Oğlum' AIDS kurbanı
Şarkıcı Nilüfer'in 'Oğlum' adındaki kedisi "Kedi AIDS'i" denen hastalığa yenik düştü. Ünlü sanatçının üzerine titrediği kedisinin ölümüne neden olan bu hastalık, Türkiye'de çok rastlanılan bir vaka. Veteriner Hekim Emrah Güriş, bu hastalığın tıpkı insanlarda ortaya çıkan ve AIDS'e yol açan HIV virüsü gibi, FIV virüsünden kaynaklandığını söyledi.
Tüm Metin

  Jaguarcık avda
Doğduktan sonra anneleri tarafından reddedilen minik jaguarlar Ladybird ve Muppet'in bakımını kadın hayvan eğiticisi Kirsty Dowie üstlenmişti. Annelerinin eğitiminden mahrum kalan jaguar yavruları, buna rağmen çabuk öğreniyorlar.
Tüm Metin

  Pembe dizilerde korkusunu yendi
Sharon Case. Seksi oyuncu, kameralar önündeki rahatlığını Yalan Rüzgarı'ndaki rolünde yendiğini söyledi. 7 yıldır aynı ekiple çalışan Case, kocası rolündeki Joshua Morrow'la ilk yatak sahnesini unutamamış: "Çekim bütün gün sürmüştü, bu da benim bütün gün sette çıplak dolaştığım anlamına geliyor.
Tüm Metin

  Benzeye benzeye M.Ali'ye benzemişim
Bazıları çift yaratılmıştır denir ya, Erkan Çubukçu da öyle. Mehmet Ali Erbil'in fotokopisi. İlk bakışta benzemiyor, sohbet ederken de. Ama espiri yapmaya başlayıp, 'içindeki afacan'ı dökmeye başladı mı, Erkan gidiyor, Mehmet Ali geliyor. Çubukçu, İstanbul'daki eğlence kompleksi Tatilya'nın Eğlence Müdürü. Aynı zamanda liselerarası bilgi yarışmasını sunuyor.
Tüm Metin

  Pam'in benzeri aslından iddialı
Baywatch dizisiyle ünlenen ve hala yıllar önce oynadığı bu dizinin kaymağını yiyen Pamela Anderson, dünyada en çok taklit edilen kadınların başında geliyor. Yıllardır seks sembollüğünü kimseye kaptırmayan Anderson, aslında estetik harikası. Silikon göğüsleri, şişirilmiş dudakları, hokka gibi burnu ve kaldırılmış kaşlarıyla, biraz 90'lı yıllarda kaldıysa da modası geçmek bilmiyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır