kapat
26.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Dinle Lucescu!

Biliyorum; uzun seneler komünist rejim baskısıyla hürriyet özlemini içinde hissettin. Bu yüzden demokrasi yanlısı tutum takınıyorsun. Olabilir! Ama disiplin ve otorite sağlanamamış bir topluluğun başarılı olması zordur. Lucescu; sen G.Saray'da disiplini ve otoriteyi sağlayamadın. Futbolcular istedikleri doğrultuda hareket ediyorlar. Bugünkü sorunları yaşamanın nedeni de bu zaafın.

Bu sezon yeni takım oluşumunda zorlukların oldu. Takım içinde yarattığın rekabeti alkışlıyorum. G.Saray'ın ligde ve Avrupa'da iddialı bir şekilde yarışmasını bu rekabetle sağladın. Ne zaman bu akıllı tavrından sapmalar oldu, istikrar bozuldu.

Hoca; eski futbolculardan çekinmen ve onlara sınırsız tavizler vermenin zararını hem sen hem de takım çekiyor. Elindeki kadro güçlü ve yeterli. Bazen oyuncu seçiminde rekabeti yok eden tercihler yapıyorsun. Yanlışlarda ısrar etme. Hakedeni oynat.

Sergen krizi çıkmasın
Sergen iyi futbolcu. Ama bir sakat, bir sağlam. Sakatsa tedavisini yaptır, öyle oynat. Sergen'de bu şekilde ısrar etmen yönetimi de zora sokuyor. Sergen de, geleceğindeki belirsizlik nedeniyle kendini göstermeye çalışıyor ama sakatlığı ona engel oluyor.

Hasan Şaş... Gerçekten özel yetenekleri olan bir oyuncu. Ama hırsla aceleciliği ve telaşı birbirine karıştırıyor. Ona yeteneklerinin ne olduğunu göster ve çalıştır.

Victoria'yı unuttun. Bu çocuk tam Perez gibi. Savaşçı ve profesyonel. Formsuz Ergün'de neden ısrar ediyorsun? Victoria'ya şans verip, futbol zekası yüksek Ergün'ü ortada kullanırsan veriminin artacağını gör artık.

Defansta Bülent ve Emre pas özürlü. Yalnız kesici özellikleri var, ama bu da yeterli değil. Bülent'in yerine Capone'yi monte et.

Sadece göbekten gol aramak yetmez. Kanatlarda uygun oyuncuları oynatırsan Ümit Karan'ın da verimi artar. Ümit'in yanına maçına göre Serkan veya Arif'i monte et.

İşte hoca; rahatsızlıklarım bunlar. İnanıyorum ki, bunlar sadece benim değil, futboldan anlayan birçok kişinin ortak görüşüdür.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır