kapat
26.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Orada neler oluyormuş!

Ateş Hattı, bu hafta "Orada Neler Oluyor"u masaya yatırdı. Yarışmacılar, uzmanlar, konuklar Ilgaz olaylarını tartıştılar.

Orada neler olmuş da haberimiz yokmuş. Dört duvar arasındaki aşklar, kural dışı olmasına rağmen gizli gizli mektuplaşmalar, ortaya dökülen kirli çamaşırlar, tehditler, hatır için arkadaş elemeler, daha neler, neler.

İşin tam şeyi çıkmış!

Programı izlerken elimdeki (!) kırmızı kartı önce Hülya'ya salladım. Özel yaşamında dilediğini yapabilir Hülya, kimse karışamaz. Ama iş, Melih ile yaşadığı ilişkiyi ekranda açıklayınca, işte bu olmaz. İki çocuk annesi bir kadının, tıfıl bir delikanlıyla yaşadığı aşkı, tüm detayları milyonların önünde açıklaması hiç hoş değildi. Bu ülkede onbinlerce cinsel doyumsuzluk içinde olan delikanlı var. Şimdi bu çocuklar, sokaktaki evli barklı, çocuklu kadına ne gözle bakacaklar?

Sonra; Hülya, Melih ile olan ilişkisini çocuklarına açıklamakla övünüyordu, onlara utanç verdiğini de kabul ediyordu. O zaman sorarlar insana: Çocuklarını üzeceğini bile bile neden girdin o ilişkiye?

Bir kırmızı kart da Melih'in babasına çıkardım.

Oğlunun kendinden büyük bir kadınla ilişki kurmasını zamanında önleyemediği... Oğlunun karıştırdığı herzeleri görmezliği geldiği... Olanları "Erkeğin elinin kiri" olarak yorumladığı için.

Programa katılanların bir bölümüne göre, BBG ya da Orada Neler Oluyor ekrana gelmesinde sakınca olmayan programdı.

Bir kırmızı kart da böyle düşünenlere çıkartıyorum. Bu yarışma ekran başındaki gençlere kötü örnek oluyor. Bir kere kişileri kavgacı yapıyor. "Yaşamak için öldür" diyor. İnsanlara tepeden bakmayı, karşısındakini küçük görmeyi öğretiyor. Geyik muhabbetlerinden, lay lay lomdan başka bir şey vermiyor. Ve işin en tehlikeli tarafı. Maalesef izleniyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır