kapat
26.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İntikam intiharı

Ece varlıklı bir ailenin kızıydı. Ancak evliliğinde sıkıntı çekiyordu. Ailesi de kendisine yeteri kadar destek olmayınca kendini 10'uncu kattan boşluğa bıraktı...
PTT Hastanesi'nde röntgen teknisyeniydi 22 yaşındaki Ece Gökçe. İyi ve varlıklı bir aileden geliyordu. Aynı hastanede çalışan meslektaşı Murat Gökçe ile tanıştı. Birbirlerine aşık oldular ve evlenmeye karar verdiler. Ancak Ece'nin ailesi bu evliliğe karşıydı. Ekonomik farklılıklar nedeniyle kızlarının Murat Gökçe ile mutlu olamayacağını düşünüyorlardı. Ancak Ece ve Murat evlendi.

Kartal'a yerleştiler. Bir yıl sonra da bir bebekleri dünyaya geldi. Ancak Erenköy'de varlıklı hayat yaşayan Ece için bebeğin doğuşuyla sıkıntılar başladı. Hem çalışıp hem de bebeğine bakmakta zorlanıyordu. Ailesinden yardım istedi. Eşiyle de sık sık kavga ediyorlardı.

Dün sabah eşi Murat'ı işinden aradı. Oturup son kez etraflıca konuşmak istiyordu. Daha sonra da anne ve babasını yanına çağırdı. 10. kattaki evin penceresinde beklemeye başlayan genç kadın otomobille eve gelen babası Tufan Gökçe'yi görünce pencereye çıktı ve babasının gözleri önünde kendini boşluğa bıraktı.

İBRET VERİCİ NOT
Feci şekilde can veren Ece'nin üzerinde bir de not çıktı. Gökçe notunda annesi, babası ve eşini suçlayarak şunları belirtiyordu: "Beni yalnız bıraktınız. Çocuğuma iyi bakın, bebeğim seni seviyorum. Ölümümden kimse sorumlu değildir." Kızının intiharına şahit olan ve şok geçiren baba Gökçe uzun süre kendine gelemedi. Tam bu sırada eve gelen eşi Murat Gökçe de gördüğü manzara karşısında şok oldu. Eşinin cesedine sarılan genç gözyaşlarına boğuldu. Olayı duyarak gelen Ece Gökçe'nin bir yakını ise Murat Gökçe'ye "Ne yaptın kıza alçak herif?" diye bağırarak saldırmaya başladı. Polis Gökçe'yi öfkeli akrabanın elinden kurtararak karakola götürdü.

Celal YILDIZ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır