kapat
18.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Türkiye'nin çıkarına aykırı hareket olmaz
ABD'ye yaptığı tarihi geziyi bugün tamamlayacak olan Başbakan Bülent Ecevit, bavul dolusu dolarla değil ama çok önemli destek vaatleriyle, son derece olumlu izlenimlerle dönüyor. Görüşmelerden çok sürpriz sonuçlar çıkmadı. Bilinen, beklenen yaklaşımlarını bir kez daha ortaya koydu taraflar.
Tüm Metin

  10 üzerinden 10!
Başbakan Bülent Ecevit ABD gezisinin üçüncü gününde Başkan Bush, Başkan Yardımcısı Cheney, Bakan Yardımcıları IMF ve Dünya Başkanları ile yaptığı görüşmeleri bir basın toplantısıyla değerlendirdi. Ecevit, yüksek moralli göründüğü basın toplantısına, "Bu gezi son derece olumlu geçti" diyerek başladı ve...
Tüm Metin

  Beyaz Saray'da Türkçe bir ses: Bitti
Başbakan Ecevit ve beraberindeki heyetin Beyaz Saray'da kaldıkları yaklaşık bir saatlik süre içerisindeki bütün ayrıntılar Türk-Amerikan ilişkilerinde açılan yeni sayfanın yorumu oldu. Görüşme sonrasında Amerika'da bulunan Türk heyeti hep Beyaz Saray zirvesindeki ayrıntıları konuştu.
Tüm Metin

  Bu maratonu 100 metrede koşmasını da biliriz
Türkiye'nin dünyanın eksen ülkesi olduğunu teyit eden bu gelişmeler sadece yüzün üzerindeki iş adamını memnun etmekle kalmadı, aynı zamanda siyasilerin geleceğe daha umutlu bakmasını da sağladı. Belki bu gezide tekstil kotaları kaldırılamadı ama Ecevit'in de deyişiyle...
Tüm Metin

  Museviler'den Ecevit'e ödül
Cemaat temsilcileri Türkiye'nin İsrail ve ABD ile dengeli ilişkiler içerisinde olmasını övdü ve Filistin-İsrail arasında barış görüşmelerine desteğin devamını istedi. Ecevit, Türkiye'nin iki tarafın da dostu olduğunu belirterek, "Barışa yönelik çabalarımız sürecek" dedi.
Tüm Metin

  Derviş'ten Sezer'e üstü kapalı mesaj
Başbakan Bülent Ecevit, Ritz Carlton'da bakanlarla birlikte düzenlediği basın toplantısında bir gazetecinin "Niyet mektubu ile ilgili yeni öneriler var mı?" sorusunu Devlet Bakanı Kemal Derviş'in yanıtlamasını istedi. Derviş, sorunun cevabını verirken üstü kapalı biçimde Bankacılık Yasası için Cumhurbaşkanı'na mesaj gönderdi:
Tüm Metin

  Bahçeli: Derviş'le küsmüş değiliz
MHP lideri ve Başbakan Vekili Devlet Bahçeli, Başbakan Ecevit'le birlikte ABD'ye giden heyeti uğurlarken, Devlet Bakanı Kemal Derviş ile neden el sıkışmadığını kurmaylarına anlattı. Bazı MHP'li milletvekillerinin, "Derviş'in elini sıkmamanız iyi oldu" sözleri üzerine konuya açıklık getiren Bahçeli...
Tüm Metin

  Kürtçe eğitim isteğinin arkasındaki plan
Son 2 günde Adana ve Çanakkale'den sonra İstanbul'da da eğitimin Kürtçe verilmesi için imza kampanyası açtığı belirlenen 196 kişi gözaltına alındı. PKK desteğiyle başlayan Kürtçe eğitim kampanyaları kapsamında son 2 günde Adana'da 11 HADEP'li kadın gözaltına alınırken Çanakkale'de 9 öğrenci tutuklandı.
Tüm Metin

  Meclis'te Aydın'ı aklama kavgası
Komisyona bilgi veren İller Bankası eski Genel Müdürü İrfan Önal ve bakanlık bürokratlarının Aydın'ın ihalelere hiçbir müdahalesinin olmadığı açıklamalarına kızan Aykurt, "Siz buraya bir dönemi aklamaya mı geldiniz?" diye tepki gösterdi. Aykurt'un bu tepkisine, Nacar, "Ne biçim soru soruyorsun" diye bağırarak karşılık verdi.
Tüm Metin

  Başkanlar Köşk'ü kuşattı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, vergi gelirleri payını düşüren yasanın veto edilmesi için Çankaya'yı kuşatma altına aldı. Gökçek ve Gürtuna, dün art arda Çankaya Köşkü'ne çıkarak, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'den yasayı veto etmesini istediler.
Tüm Metin

  Solda bir ayrılık daha!
Özgürlük ve Dayanışma Partisi'nden (ÖDP) aralarında parti kurucuları ve parti yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda partili istifa etti. ÖDP'nin ağır topları Mihri Belli, Akın Birdal, Celal Beşiktepe ve Veysi Sarısözen ile parti delegasyonunun yüzde 40'ını temsil eden 6 Merkez Yürütme Kurulu üyesi...
Tüm Metin

  TKP'ye örtülü tanıma
Yargıtay Başsavcılığı'ndan alınan belgelerin incelenmesi sonucu aranan koşulları taşıyan 16 parti şöyle açıklandı: ANAP, Aydınlık Türkiye Partisi, BBP, CHP, Demokrasi ve Barış Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Halk Partisi, DSP, DYP, HADEP, İP, LBP, MHP, ÖDP ve TKP.
Tüm Metin

  HADEP'te söz Savcı'nın
Anayasa Mahkemesi heyeti, davayla ilgili dün Yargıtay Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun sözlü açıklamalarını dinledi. Alınan bilgiye göre Kanadoğlu, HADEP'in kapatılmasına gerekçe gösterilen DGM'lerdeki davalardan bazılarının sonuçlandığını ve bu davaların diğer delillerle birlikte kapatma kararına yeterli olacağını söyledi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   85
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   16
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır