kapat
18.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Artık kardeşlik bitti, şimdi hepimiz rakibiz
Ayrılmaz bir üçlüydü Mahsun, Özcan ve Alişan. Birlikte sahneye çıkıyor, aynı plak şirketinde çalışıyor, gece turlarını birlikte atıyorlardı. Önce Özcan'la Mahsun'un arası açıldı. Ardından da Alişan patladı. O artık 'abilerinin' yanında dolaşan uslu çocuk değil.
Tüm Metin

  Sit-com da atv'de izlenir
26 Ocak Perşembe akşamı seyirci ile buluşacak olan 'Yeter Anne' adlı projede ekranlarımızın unutulmaz dizisi 'İkinci Bahar'ın Seco'su Özkan Uğur başrolleri, Suna Pekuysal, Derya Baykal, Ruhsar Gültekin ve Toron Karacaoğlu ile paylaşacak.
Tüm Metin

  Lopez'den seksi frikik
Seksi yıldızın arabadan inerken henüz üstünü başını toplamadığını farkeden paparazziler, Lopez'in iç çamaşırının gözüktüğünü farkedince deklanşörlerine bastılar. Ben Affleck ile başrolü oynadığı 'Gigli' filminin çekimlerinde paparazzilere yakalanan Lopez...
Tüm Metin

  Onunla bir gece 52 milyar TL!
Güney Afrikalı güzel Charlize Theron ile bir akşam yemeği Güney Afrika Çocuk Vakfı Projesi için açık artırmaya sunuldu. Artırmayı Josh Judd adlı bir işadamı kazandı. Ancak bu yolda küçük bir servet dökmesi gerekti. Çünkü açık artırma 38 bin dolarla (51 milyar 570 milyon TL) kapandı.
Tüm Metin

  Armani: Lüksten bıktım
Dünyanın en pahalı kıyafetlerinin yaratıcılığını yapan Giorgio Armani, erkek giyimindeki son defilesinin ardından kuliste gazetecilere yaptığı açıklamada, "Lüks beni tiksindiriyor. Sadelik ve açık sözlülüğüyle tüm işçilere saygılarımı sunmak istiyorum" diye konuştu.
Tüm Metin

  Pamukkale'ye hayran kaldı
Ünlü Too Hot mayolarının katolog çekimleri için ülkemize gelen Yugoslav Jana, Pamukkale'ye hayran kaldı. Kusursuz vücut hatları ve sempatik davranışları ile dikkatleri üzerine çeken 16 yaşındaki güzel 1.75 boyunda ve 89-60-89 ölçülerine sahip.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır