kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Erkekler için avantajlı bir kadınım

Seksi oyuncu Şebnem Özinal, Aktüel'e açıkladı: Kıskanç değilim, sıkmam, zorlamam. Benimle beraber olan erkek kendisini beş kadınla beraber oluyormuş gibi hisseder
Sosyetik solaryumcu Sedef Bozok ile lezbiyen ilişkisi olduğu iddialarıyla son günlerin en çok konuşulan kadını olan seksi tiyatrocu ve manken Şebnem Özinal, Aktüel'in sorularını cevapladı.

"BU KADARINA YUH!"
* Sedef Bozok'la aşk yaşıyor musunuz gerçekten?

Komik bir iddia. Gülüp geçiyorum. Sedef kostümlerin hazırlanmasına yardımcı oldu. Sürekli birileriyle yazıyorlar ama bu kadarına da gerçekten yuh diyorum! Ben erkek vücudundan hoşlanırım, kadın vücudunu düşünmek bana itici geliyor. Erkekleri severim!

* Genco Erkal sizi kadroya reyting için almış olabilir!

Genco hoş bir kız arıyordu. Meltem Cumbul'la konuşmuş; olmamış. O rol için gerçekten fotomodel formlarında, düzgün fizikli olmak gerekiyordu. Oyundaki replikler de aynı şu anki durum gibi: Televizyon sahibi, "Biraz daha dekolte giysin, göğüslerini göstersin daha çok reyting alırsınız" diyor. Genco da cevap veriyor: "Patron daha nasıl açsın, dün göğsünün ucuna kadar göründü memeleri!"

Bu olay üzerine birtakım ünlülere soruyorlar, sahnede soyunmak doğru mu diye. 'Ayy hayatta soyunmam' diye cevap veriyorlar. Bazı insanların milletvekilleri gibi dokunulmazlığı var medyada, eski yapılanlar unutuluveriyor.

'BENDEN CESURLARI VAR'
* 'Popcorn'da bir pin-up kızı, 'Bu Filmi Görmüştüm'de bir travestiyi oynadınız, hem de en seksi kıyafetlerle...

Benim izlediğim birçok oyunda, cinselliğin benim sahnelerimden üç kat fazla olduğu da oldu. Bir arkadaşım Kenterler'de külot-sutyenle çıktı sahneye.

* Onu hiç hatırlamıyoruz, ama sizi biliyoruz...

İsmimden, konumumdan kaynaklanan bir şey galiba. Halbuki Sumru Yavrucuk böyle oynadı, Yıldız Kenter de. Yani tiyatro ilk defa bunlarla karşı karşıya değil. Ama çığır açmışım gibi bir yük yüklendi bana.

'ATEŞLİ SEVGİLİYİM'
* Ya ilişkileriniz?.. Sizi kolay unutamıyorlar erkekler galiba?

İlişkilerimi hep ben bitirdim ve karşı taraf hep ısrarcı oldu, kolay bitiremediler. Ben bir erkek için avantajlı kadınımdır. Kıskanç değilim, sıkmam, zorlamam, erkeği kendi dünyasına bırakırım. İlişki içinde; aynı zamanda neşeli bir çocuk, bir anne, bir dost ve çok ateşli bir sevgili olabilirim. İkizler burcuyum, değişken karakterliyim. Benimle beraber olan erkek beş kadınla beraber oluyormuş gibi geliyor.

Yeter anne!
1971 Ankara doğumlu. Askeri ateşe babasının görevi nedeniyle ilkokulu Londra'da okudu. Erenköy Kız Lisesi'ni bitirdi ve jeoloji mühendisi oldu. 1991'de bir güzellik yarışmasına katıldığı sırada, Haldun Dormen tarafından keşfedildi. New York'ta oyunculuk dersleri aldı. Dormen Tiyatrosu kapanınca Dostlar Tiyatrosu'na geçti. Genco Erkal ile seviştiği 'Yarışma' 12'nci oyunu. Tiyatrodan para kazanamıyor, bu yüzden kabare şovlar yapıp, TV dizilerinde rol alıyor. Şimdi ATV'de yayınlanacak 'Yeter Anne' isimli dizide oynamaya hazırlanıyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır