kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İlaçla oyun olmaz

NEJAT AKSUNGUR

Sevgili Eczacılar,şimdi siz kepenk kapadınız da ne oldu?Vatandaşlar sokaklara mı döküldü? Yoksa herkes eline bir pankart alıp da sizif desteklemeye mifbaşladı.?

Yoksa,ilaç derdinde sokak sokak dolaşıp camlarınıza astığınız komik ''hakkımızı istiyoruz'' vb gibi pankartların arasında zorlukla görülen ve tarif ve krokilerinden de harita mühendislerinin bile yerini bulamayacağı ''Nöbetçi Eczane''yi ararken ''hay sizin eyleminize de yüzde onunuza da''diye yedi ceddinize rahmet mi okundu.Ben kendi payımafateşler içindekifoğluma ilaç bulmaya uğraşırken ikinci bölümü uyguladım.

Siz nefsanıyorsunuz ki?fSözde mağduriyetinizi gidermek adına bu ülkenin mazlum insanlarına hayatı dar etmeye ne hakkınız var?fEkonomik sıkıntı bir yandan işsizlik,pahalılık bir yandan zaten hayatı bir sıkıntıya dönüşmüş bu insanlara mı yetiyor gücünüz?

Şunu bilinki koşulların zorluğundan hasta olmamaya çaba gösteren,hasta olsa da eski usullerle iyileşmeye uğraşan mazlum insanlarımızı daha da üzerek,gözünü karartıp çaresiz çocuğuna,babasına,karısına ilaç almaya uğraşan,birde bunlar yetmezmiş gibi sizin saçma sapan eyleminiz yüzünden sokaklarda sefil olan vatandaş sizleri DES-TEK-LE-Mİ-YOR !!!.

Dünya kadar işyeri kapanırken,üretici ve Ecza deposu %9-%15' lik karlarla yetinirken,%20 kar marjınının peşinde koşmaya utanmıyormusunuz?

Umarım para vefkarlılıktan başka bir şey görmeyen gözlerinizdeki perde aralanır da bu ülkenin gerçeklerini görürsünüz.

Son söz : ''İlaçla oynamayın,tehlikelidir''.....



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır