kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Canaydın resmen adaylığını açıkladı

G.Saray'da yeni bir seçimin arefesinde, bazı bilgiler açıklanmalı. Kulübün aylık gideri 5 milyon dolar. Yani yılda 60 milyon dolar. Kulübün 116 milyon dolar borcu var. Buna vergi borçları ve Sami Yen tesis ödemeleri dahil değil. G.Saray'ın yıllık bütçe açığı 10 milyon dolar.

G.Saray'da ilk kez bir yönetimde iki ayrı grup, iki ayrı yorum ve "Gelecek yönetimde yokum" diyenlerle "Varım" diyenler yanyana. Başkan Mehmet Cansun'un evine haciz gelmesi veya transfer edilen Mpenza'nın bonservisini G.Saray'ın sırtından bedavaya getirip ülkesine gitmesi gibi alışılmamış olaylar yaşandı.

G.Saray, artık yeni bir dünyaya açılıyor. Bugünkü spekülasyonlara karşı "Ayağa kalkan yeni bir G.Saray" geliyor. "Bütün iç kavgalar rafa kalkacak. Ağabey-kardeş ilişkisi eskisi gibi saygıya dayanacak." Bunları söyleyen başkanlığa aday olan Özhan Canaydın. Ve devam ediyor:

"Hem kulübün yakaladığı bugünkü aşamayı sürdürecek, hem de borçları temizleyecek formülü getireceğim. 2000 Mart'ında duayenler bana 'Çekil, yol ver' dediler. Onlara uydum. Fakat '2002'ye hazırım' sözünü de verdim. Bu kez sözüm söz. Caymak da ne demek! 5 sene küçük üyeliğim bir kenara alınırsa, 40 yıllık G.Saray üyeliğim var. Tam gün başkanlığa soyunan ilk adayım. Bursa'daki işlerimi çocuklara devrettim. 15 Şubat'ta evi de Bursa'dan İstanbul'a taşıyorum. 116 milyon dolarlık borçtan çekinmiyorum."

G.Saray'ı küçültmeyecek
Özhan Canaydın'ın eşi Asuman Canaydın da hasta bir G.Saray'lı. "Bizden önce G.Saray gelir. Eşimin kararından dolayı çok mutluyum" diyerek büyük bir alçakgönüllülük ve sevgiyle, başkan adayı eşine destek verdiğini belgeliyor.

Özhan Canaydın, geçmişten de ders almış: "Benzer bir durumda eski başkanlardan Suphi Batur, 1950'lerde küçülen G.Saray'ı programlamıştı. Onun ne kadar yanlış olduğunu sonradan anladık. Biz, küçülmeden eriştiğimiz değerlerle birlikte yaşam kavgası vereceğiz."

Canaydın'ın bir de demokratik gelişme programı var. 11-13 Ocak arasında hukukçu, finansçı, yönetici, pazarlamacı, diğer uzmanlar ve sporcularla 40 kişilik bir toplantı yapılacak. Bunun raporu bir ay sonraki son karar grubu toplantısında rötuşlanıp hedefler ortaya konacak. Bütün ön hazırlıkları Canaydın yapıyor. Saklı bir şey olmayacak. Gelişme, üyelerle sağlanacak. G.Saray, iletişim ve ilkeleri geleceğe dönük yeni bir programla yola devam edecek.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır