kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Nihat zaferi

Beşiktaş, yıldız futbolcuya karşılık Real Sociedad'dan 5 milyon dolar alacak, ayrıca kaleci Asper ve Gürcü forvet Demetradze için ödeme yapmayacak

Tüm şartlarda anlaştılar
Ve Beşiktaş'ta Nihat Kahveci'nin Real Sociedad'a transferi dün akşam noktalandı. Önceki gün İspanya'ya giden Başkan Serdar Bilgili, dün Real Sociedad yöneticileri ve teknik direktör Toshack'la yaptığı görüşmeler sonrasında tüm şartlarda anlaşma sağlayarak transferi sonlandırdı. Anlaşmaya göre, Beşiktaş, 5 milyon dolar karşılığında Nihat'ı İspanyol ekibine verdi, ayrıca renklerine bağladığı kaleci Asper ile Gürcü futbolcu Demetradze'yi de bedelsiz olarak takıma kazandırdı.

Haftaya İspanya'da
Nihat'ın Antalya kampı sonrası, 15 Ocak'ta İspanya'ya gideceği, Real Sociedad'la sözleşme imzaladıktan sonra çalışmalara başlayacağı öğrenildi. İspanyol ekibinden daha önce alınacağı belirtilen Jankauskas'ın transferinin ise araya Real Betis'in girmesi nedeniyle iptal olduğu öğrenildi. Nihat'ın İspanya'ya gitmesinden sonra Gürcü Demetradze de Beşiktaş'a gelecek. Kartal 25 yaşındaki forvet oyuncusu ile anlaşırsa bedelsiz olarak bu futbolcuyu renklerine bağlayacak.

Ronaldo da Milli Takım'a
Gürcistan Milli Takımı'nda da 13 kez forma giyen ancak görev yaptığı maçlarda gol atamayan Demetradze, geçen sezonun ortalarında Real Sociedad'a transfer oldu. Futbola Gürcistan'ın Dinamo Tiflis takımında başlayan, daha sonra sırasıyla Feyenoord (Hollanda), Alania (Rusya), D.Kiev (Ukrayna) takımlarında oynayan Gürcü futbolcu İspanyol ekibinde bu sezon 9 maçta forma giydi, 1 gol attı. Öte yandan, Beşiktaş'ta Baya'dan sonra Brezilyalı Ronaldo da milli takımının Nisan ayındaki 24 günlük kampı için aday kadroya çağrıldı.

FATİH DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır