kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Lorant kulübede yerinde duramadı

Alman hoca, ilk maçında renkli kişiliğini gözler önüne sererken, "Tempomuz iyi ama oyun olarak alacağımız çok yol var" dedi

Ayrıntılı açıklama bugün
F.Bahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, 3-0'lık Sturm Graz maçında takımının temposunu iyi ama oyununu yetersiz bulduğunu söyledi. Alman hoca, "Yarın (bugün) daha geniş konuşacağım. Tempomuz iye oyun olarak alacağımız çok yol var" demekle yetindi. Almanya'da sık sık sergilediği kenar şovunu dün gece de gözler önüne seren Lorant, 90 dakika yerinde duramadı ve özellikle ikinci yarı gelen gollerle rahatladı. İşte Werner Lorant'ın 90 dakikası:

Islıkları stadı inletti
1-Top rakipteyken, "Bloklar halinde çizgi oluşturun, pres yapın" uyarısında bulundu, 2- İyi hareketleri alkışladı, beğenmediklerini etrafında dönerek belli etti. Hakemin beğenmediği kararlarına ise havaya zıplayıp, yerinde dönerek tepki gösterdi, 3- Islığı futbolcuları ile iletişim kurmak için kullandı. Hakemle konuşan Rapajç'i ıslıkla uyardı, 4-Andersson ve Rapajç'ten orta sahaya yardım etmelerini istedi, 5- Solda oynayan Abdullah yerini kaybettikçe, kenara gelip ikaz etti.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır