kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yılmaz Erdoğan'dan yine aynı espriler

Komedyen, oyuncu, yazar, şair, stand-up'çı Yılmaz Erdoğan geçtiğimiz akşam Mydonose Center'da yeni gösterisi "Cebimde Yeni Kelimeler" ile iki bin hayranının karşısına çıktı.
Gösteri öncesi basın toplantısı yapan Yılmaz Erdoğan "Bu kez cebimdeki kelimelerimi yeniledim. Her şey tam istediğim gibi oluyor. Bakalım gösteri nasıl geçecek" dedi ama iki perdelik gösterinin sonunda hayranları Yılmaz Erdoğan'ın esprilerinin çoğunda bir fark göremedi.

HAKLI DEĞİL MİYİM?
Yılmaz Erdoğan hakkında; Başbakan Bülent Ecevit'i gösterisinde alaylı bir şekilde eleştirdiği ve yaşlılığıyla "alay ettiği" gerekçesiyle 1 liralık hakaret davası açılmıştı. Bu olayı yeni gösterisinde de gündeme getiren Yılmaz Erdoğan, bir de mini halk oylaması yaptı. Seyircilere Bülent Ecevit'in taklidini yeniden yapan Erdoğan, "Hakaret bu mu?" diye sorduğunda salonda bir alkış tufanı koptu.

Erdoğan, bu alkışlardan sonra "Ben işimi yaptığıma inanıyorum. Hükümettekiler espriyi hatta kendi haklarında yapılan esprileri beğenmiyorlar. Ama kuliste bir güzel kendileri espri yapıyorlar.

Bilmiyorlar ki espriyi onlar önüme getiriyor. Ben bir şey eklemeden anlatıyorum. İşimi elimden alacaklar böyle giderse. Bir ülkede herkes tatlı yaparsa tatlıcılar ne iş yapacak! Bakın bir örnek vereyim. Benim ülkemde bir Cumhurbaşkanı Başbakana Anayasa fırlattı. Bu benim skeçlerimde olacak bir şey ama gerçek hayatta onlar yapıyorlar. İşim elden gidiyor " dedi.

Yılmaz Erdoğan'ın eleştiri oklarından Vali Erol Çakır da nasibini aldı. Son günlerde yoğun kar yağışının ardından aldığı kararlarla eleştirilen Vali için Erdoğan bakın neler söyledi: "Valimiz her halde balkona çıkıyor, parmağını ağzına götürüyor, havanın nasıl olacağını öyle söylüyor. Okulları tatil ediyor, kar yağacağını söylüyor kar yağmıyor. Anlam veremiyorum!"

Taylan KILINÇ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır