kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Düzgün aile kızıyım

Ayşe Hatun Önal çok mutsuz. Hakkında çıkan haberlerle çok yıprandığını söyleyen Önal, "Bunları hiç hak etmedim. Sadece huzur istiyorum" diyor...
Farklılığımı zaman içerisinde becerilerimle birlikte herkes görecek. Ama sokaktaki insandan da çok farklı değilim. Bazı insanlar, diğerlerine göre daha şanslı oluyor.

Ayşe Hatun Önal, henüz 24'ünde. Güzelliğini tescillediğinden beri, podyumu kadar aşkları ve çapkınlıkları ile de, magazin camiasında adı en çok telaffuz edilen isimlerden birisi. Adanalı bir ailenin en küçük kızı... Onun birkaç meslektaşının aksine, babasıyla bir problemi yok. "Işıltılı bir dünyanın içindeyim ama hiç sahte olmadım" diyor. Mesleği icabı olmadık yerde gülücükler saçmasını isteyenlere içten içe gülüyor. İşiyle ilgili çok planı var, bunlardan birisi de kaset çıkarmak. Türk Müziği eğitimi almış, sesini beğeniyor. "Tarzım assolist olmaya müsait ama ben pop söyleyeceğim" diyor. Altı aydır sürekli çıkışta olan bir ilişki yaşıyor ama hayatında büyük bir eksiklik var. Huzur!

* Türkiye güzeli seçildiğinden beri neler değişti? Hayal ettiğin yer burası mıydı?

İnsanın hayaller kurduğu müddetçe yaşamın içinde var olduğuna daha doğrusu yaşamın daha zevkli olduğuna inanıyorum. Hayallerim olmadığı zaman çok mutsuz bir insan oluyorum. Bugüne kadar aklımdan geçenlerin sadece bir kısmına kavuştum. Mankenlikle ilgili olarak Türkiye'de çok büyük hayallerim yoktu ama yine de istediğim şeyleri yaptım. Daha iddialı bir isim olabilirdim ama kurallarımdan dolayı bu yolu seçmedim yani ödün vermedim.

* Ödün vermediğin şeyler nelerdi?

Türkiye'de olması gereken şeyler, mesela çıplaklık... Daha iyi bir isim olmak için çıplak olmak gerekiyorsa, ben bunu kabul etmiyorum. Yurt dışında soyunsaydınız insanlar bunun güzelliğini anlarlardı ama burada olmaz! Ne kadar "sanatsal" dense de, o gözle bakılmıyor. Soyunmanın getirisi olmadığına inanıyorum ve bu yüzden huzurluyum.

* İsmin duyuldu duyulalı her kesimden eleştiriler aldın. Neydi bu kadar konuşulmana sebep?

Hayatımda ilk kez bir defileye gitmedim diye manken arkadaşlarım hemen eleştirdiler. Düşünün artık... Eleştirilmek için her ay yeni bir erkek arkadaşın olmalı, bununla da basına malzeme olmalısın. Bunları yapmıyorum ama yine de hedef oluyorum. Neredeyse her hafta yeni birisiyle "sevgili" diye yazdılar ama hayatımda sadece iki kez görüntüleyebildiler!

* Gelecekten neler bekliyorsun?

Çok planım var ama hepsi bir yana ben huzur arıyorum. Yalansız, iftirasız bir yaşam ve saygı istiyorum. Ama benden tecrübeli insanların da bu tür olaylar yaşadıklarını görüyorum, öyle avunuyorum.

Vecihe ASLAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır