kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmez

Sedef-Mehmet Ali Erbil çifti, haklarında çıkan 'ayrılık' dedikodularının ilişkilerini yıpratmadığını tam aksine daha da güçlendirdiğini söylüyor
Eşi Sedef Erbil'le ayrı ayrı eğlenmesinin 'ayrılıyorlar' şeklinde yorumlanması Mehmet Ali Erbil'i fena öfkelendirdi. Eşiyle çok mutlu olduğunu açıklayarak "Bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmez" diyen Erbil, geçtiğimiz Cuma günü eşini People Bar'de bırakarak arkadaşları ile eğlenmeye gitme nedenini şu sözlerle açıkladı: O gece, arkadaşlarımla olacağımı söyleyerek karımdan izin aldım. Sedef'in benim nereye gideceğimden kiminle olacağımdan haberi var. Ayrıca da bizim birbirimize olan güvenimiz sonsuz. Sedef okuluna gidiyor, istediği zaman da arkadaşları ile birlikte oluyor. Bu konuda kendisine hiç bir sınırlama getirmiyorum. Çünkü o da ben de evli olduğumuzu biliyor ve zaten çok dikkatli davranıyoruz." Mehmet Ali Erbil, bu tür söylentilerin aşklarını yaralamadığını aksine aralarındaki bağı daha da güçlendirdiğini ifade ederken, onun eşiyle ayrı eğlenmesini yakınları ve sanatçı arkadaşları bakın nasıl değerlendirdi.

Sedef Erbil
Gazetelerde çıkan haberlere inanamıyorum. Sanki bizi ayırmak, mutluluğumuzu bozmak istiyorlarmış gibi geliyor bana. Ama hedefleri buysa başaramayacaklar. Çünkü bizim aşkımız ilk günkü gibi tazeliğini koruyor. Ayrıca Mehmet Ali o gece benden izin alarak gitti. Boşuna kaygılanmasınlar kiminle birlikte eğlendiğinden haberim var.

MUSTAFA ERBİL
Evlilik müessesinde, mühim olan sorunları eşlerin çözmesidir. Mehmet Ali ile eşi arasında ise en küçük bir sorun yok. Bizim bu durum karşısında yorum yapmamız hiç doğru değil. Eşler, demek ki o gün için ne yapacaklarını oturup kararlaştırmışlar ve kendilerine göre de bir plan yapmışlar. Şunu da söylemek istiyorum; Mehmet Ali'yi ben hayatımda bu kadar mutlu görmedim.

OSMAN YAĞMURDERELİ
İnsanın arkadaşları ile birlikte eğlenmesinden daha doğal ne olabilir ki?... Aşırıya kaçmadan bir erkeğin arkadaşları ile birlikte eğlenmesine hiçbir hanımın karşı çıkacağına inanmıyorum. Sedef Hanım da çıkmamıştır. Bende zaman zaman çıkıp erkek arkadaşlarımla birlikte eğleniyorum ve bu kesinlikle anormal bir şey değil.

STELYO PİPİS
Herkes arkadaşlarıyla gezip eğlenir. Bir çift ayrı eğleniyor diye olayı köpürtüp başka taraflara çekmenin ne anlamı var? Biz Mehmet Ali ile 15 yıldır birlikteyiz. Ayrımız gayrımız hiç olmadı. O geceye gelince, Mehmet Ali Sedef Hanım'dan benim yanımda izin aldı. Bunun üzerine ben de Mehmet Ali'den izin alarak Sedef Hanım'la birlikte People'a gittim.

Ali ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır