kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bana kötülük yapanı Allah fena çarpar

"Sezen Aksu ile ben Allah tarafından görevlendirilmiş insanlarız" diyen Tatlıses başarısının sırrını ise şu sözlerle açıkladı: Allah bizim işimizi yapmamız için önümüzdeki engelleri kaldırıyor
İbrahim Tatlıses bu güne kadar hiç cevap vermediği ve hep geçiştirdiği konular üzerine katıldığı Ebru Gündeş'in programında açtı ağzını yumdu gözünü. Tatlıses, kadın dövmekten Derya Tuna'ya, aile içi şiddetle 9 yaşında tanışmışlığından, ilahi adalete inancına ve aşka dair her konuda konuştu. "Bizi izleyenlere karşı sorumluluklarımız var. Onlara doğru mesajlar vermeliyiz" diyen Tatlıses, kendisine kötülük yapanların kötülük bulacağına inandığını ve Allah tarafından görevlendirdiğini belirterek "Benim Allah'la aramda bir büyü var. Sanki efsun gibi bir şey. Bana kötülük yapan birisi mutlaka kötülük buluyor. Bir şekilde Allah onun cezasını veriyor. İsim de verebilirim, çok örneği var. Sezen Aksu da öyle düşünüyor. Biz Sezen'le görevliyiz. Allah bizi bu dünyaya görevli olarak göndermiş. İkimize de bir şekilde kötülüklerden sıyrılıp işimizi yapma fırsatı veriyor" dedi.

Sanatçı 5 yıldır kadın dövmediği şeklinde sözlerinin espri olduğunu ve ciddiye alınmasına üzüldüğünü belirterek "Kadın dövmek ahmaklıktır. Hangi insan ciddi olarak bunu söyleyebilir. Samimi olarak söylüyorum kadın dövmek ahmaklıktır. Babam annemi çok döverdi. Bir keresinde ben 9 yaşındayken buna şahit oldum. Annemin kafasını patlattı gözlerimin önünde. Ama yine iyi adammış, öyle bırakıp gidebilir, ölüme terk edebilirdi. Eline makası alıp yaralı bölgenin saçlarını kesti. Sonra kafasını dizlerine koyup yarasına tuz bastı" diyerek dayakla ilk tanıştığını anlattı. Aşkla ilgili olarak ise "Herkes bende birçok sevgili var sanıyor ama benim sevgilim yok" dedi.

DERYA HANIMAĞADIR
Programın öteki konuğu Petek Dinçöz "Beni aldatacak adamı mezara sokarım" deyince İbo yine kendini tutamadı: "Ben de beni mezara sokacak kadını bulamadım." Derya Tuna, bir açıklamasında "Ben onu döverdim" demişti. İbo, sözü buraya getirip "Buna kim inanır" diyerek kadınlardan dayak yemesinin mümkün olmadığını söyledi. Tuna ilgili sorulara bu zamana kadar cevap vermeyen Tatlıses, bu konuda da ilk kez bu kadar açık konuştu: Derya Hanım oğlumun annesidir. Benim de yüreğimin annesidir. Kimse ona benim yanımda laf söyleyemez. O hanımağadır. Ancak burada düşünülmesi gereken hanımağalığı ucuza mı, pahalıya mı kullandığıdır. Bence hanımağalık biraz ucuza gitmiştir."

Bülent İPEK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır