kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kar kış dinlemiyor

Ekranların 'bir numaralı' kahramanı, yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı 'Deli Yürek' Yusuf Miroğlu kar kış dinlemiyor.
14 Ocak gecesi atv ekranlarında sevenleriyle yeniden buluşacak 'Deli Yürek'in çekimleri tüm hızıyla sürüyor. İstanbul'u teslim alan kara rağmen gece gündüz demeden kah arazide, kah şehirde çalışmalarını kesintisiz sürdüren 'Deli Yürek' ekibi, aşk, entrika ve serüven dolu hikayelerle atv izleyicilerine yepyeni heyecanlar yaşatmaya hazırlanıyor.

GERİ SAYIM BAŞLADI
Önümüzdeki Pazartesi (14 Ocak) akşamı 91'inci bölümüyle ekrandaki 4'üncü yılına atv'de başlayacak "Deli Yürek"in önceki günkü setinde sürpriz bir de konuk vardı. Miroğlu'na eski düşmanından bir dost ziyareti yaşandı. Yusuf Miroğlu'nun kurşunuyla canveren Turgay Atacan'ı canlandıran Ali Sürmeli, Üsküdar'daki sette "Deli Yürek" ekibini yalnız bırakmadı. Sinema filminin gişede yakaladığı başarının ardından şimdi de dizinin yeni bölümleri için kolları sıvayan Yönetmen Osman Sınav ve Kenan İmirzalıoğlu, ekranseverlerle yeniden buluşmak için gün sayıyor.

YENİ SEVGİLİ MELDA BEKCAN
"Deli Yürek"in yeni bölümlerinde Miroğlu'nun sevgilisi Zeynep rolünü Melda Bekcan üstleniyor. 1998 yılından beri "bu zamanlar Türkiye'de" yaşananları bir dizi formatı içinde çözümleyen, ana öyküyü bir aşk omurgası üzerinde sürükleyen "Deli Yürek" tiryakilikle izlenecek yepyeni bölümleriyle 14 Ocak Pazartesi'den itibaren atv'de...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır