kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

DIGITURK'ten büyük kampanya

DIGITURK, üyelerine 2002 yılında 2 yeni fırsat sunuyor. Futbol heyecanının canlı olarak ekranlara taşıyan Lig TV, geçtiğimiz yıl sunduğu sezonluk üyelik yanında 2002'de aylık üyelik fırsatı da başlatıyor. Hem de daha ucuza.
2001'de DIGITURK üyeleri Standart için ayda 14 milyon ve 35 milyonluk Lig TV taksidiyle birlikte toplan 49 milyon lira ödüyorlardı. Bu yıl ise, Standart + Lig TV + NBA.com TV üyelik ücreti 10 milyon lira ucuzladı. DIGITURK spor paketi ayda 39 milyon liraya sunuluyor. Üstelik bu fiyattan sadece yeni üyeler değil tüm DIGITURK üyeleri yararlanıyor.

NBA'DEN CANLI MAÇ
DIGITURK ayrıca NBA.Com TV'yi tüm sporseverlerle buluşturuyor. NBA.Com TV, hergün Amerika ile aynı anda 1 canlı maç ile Re-cap şov, NBA Inside Stuff, NBA Action, NBA Greates Games programlarını yayınlıyor. Haftada 7 gün, günde 18 saat yayın yapan NBA.Com TV ile efsanevi basketbolcu Michael Jordan, Sacramento Kings'in yıldızı Türkiye'nin gururu Hidayet Türkoğlu, DIGITURK'te basketbolseverlerle buluşuyor. 2001'de futbol ve basketbol için ayrı üyelik sistemi uygulayan DIGITURK, futbolseverlerin de basketbola büyük ilgi göstermesi nedeniyle iki spor dalını dünya standartlarına uygun spor paketi içinde birleştirdi.

DIGITURK, NBA.com TV üyelerine de denemeleri için Ocak ayında Lig TV'yi ücretsiz sunuyor. DIGITURK spor paketini tercih etmeyen mevcut NBA.com TV üyeleri ise, isterlerse Şubat-Haziran 2002 arasında NBA.com TV üyeliğine ayrı devam edebilecekler.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır