kapat
09.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kanlı baskın

Adana'da kahve tarandı 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Seyhan ilçesine bağlı Şambayadı köyünde kan davası nedeniyle kahve tarayan 2 saldırgan kaçtı
Adana'nın Seyhan İlçesi'nde bir kahvehanenin silahla taranması sonucu içeride bulunanlardan 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olay dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Şambayadı Köyü'nde meydana geldi. Daha önce aralarında müşteri nedeniyle kavga çıkan Demir ve İncesoy aileleri arasında yine kan döküldü. Köy merkezinde bulunan Musa Demir'e ait kahvehane dün akşam iki kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Açılan yaylım ateşi sonucu kan gölünedönen kahvehanede kahvehane sahibi Musa Demir'in akrabası Kemal Demir (26) ve Deniz Demir (27), Cabbar Kuttar ve Gazi Ülker (56)ağır yaralandı. Kemal Demir ve Deniz Demir Özel Seyhan Hastanesi'nde, Cabbar Kuttar ve Gazi Ülker de Numune Hastanesi'nde yaşamlarını yitirdi. Saldırı sırasında yaralanan müşterilerden Yalçın Demir ile Halil Yılmaz da kaldırıldıkları hastahanede tedavi altına alındı..

ÖNLEM ALINDI
Olaydan sonra köyde gerginliğin artmaması için geniş güvenlik önlemleri alınırken, saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edilen Ali İncesoy ve Vahdettin isimli kişilerin yakalanması için operasyonlar başlatıldı. Dünkü olayda öldürülen Kemal Demir'in 3 yıl önce, Muhittin İncesoy adlı kişiyi bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle yattığı cezaevinden geçen yıl Şartla Salıverme Yasası'ndan yararlanarak tahliye edildiği öğrenildi. Ali İncesoy'un kardeşi Muhittin İncesoy'un intikamını almak amacıyla bu saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi. Olayda 9 milimetre çapında iki adet silah kullanıldığını ve 13 kez ateş edildiği bildiren yetkileler soruşturmanın sürdüğünü bildirdiler.

Temel EREN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır