kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Depresyondayım

Göksel'in şarkısı "Deperyondayım" şu günlerde dillerde dolaşıyor: "Depresyondayım / Unutuldum, aldatıldım / Sevgilimden ayrıldım / Çok yalnızım". Anlaşılan, sizin - bizim gibi bu şarkı Nejat Uygur'un da çok hoşuna gitmiş. Oturmuş, şarkının ilk dörtlüğünü güncelleştirmiş. Göksel'in, "Şahane Pazar"a çıkacağını duyunca da, yazdığı dörtlüğü oğullarına verip, Göksel'e okutmasını istemiş.

Nejat Uygur'un "Depresyondayım"ı şöyle başlıyor: "Enflasyondayım / Kovuldum, aldatıldım / İşyerimden ayrıldım / Çok yalnızım."

Beğendiniz mi Nejat Baba'nın şarkısını? Dört satır ile milyonların portresini ne güzel tuvale aktarmış.

YEŞİM SALKIM: "Maraton"un son dakikaları. Şansal Büyüka "Progamı kısa keselim. Pazar Keyfi'nde harika bir konu var. Arkadaşlar 13 trilyonluk Yeşim Salkım'ı ekrana getirecekler" diyor, programı kapatıyordu. Merak ettim doğrusu. Hay merak etmez olsaydım... Haber, yaklaşık bir buçuk saat sonra ekrana geldi. O bıktıran "Az Sonra"lardan sonra.

"Pazar Keyfi"ne göre eşinden ayrılan Yeşim Salkım'ın tam 13 trilyonluk serveti vardı. Dakikalar boyu ekrana İstanbul'daki kaşaneler, Güney'deki yazlıklar, pahalı pahalı arabalar, mücevherler ekrana geldi. Ama ne bir belge gösterildi, ne de Yeşim Salkım'a mikrofon uzatıldı. Ekranda gösterilen evlerin, arabaların, mücevherlerin Yeşim Salkım'a ait olduğunu nereden bileyim? Sakat bir haberdi. Bilgiler kulaktan dolmaydı. Keşke Yeşim Salkım'a doğrulatsalardı, daha inandırıcı olurdu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır