kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yüzünüzü ovuşturun

Sağlık Bakanı Osman Durmuş, Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin hizmete açılış töreninde soğuk havada yapılacaklar konusunda taktik verdi.
"Soğuk hava nedeniyle hasta olmamak için ellerinizi ve yüzünüzü ovuşturun" diyen Durmuş, önerdiği soğuk masajının nasıl yapılacağı bizzat gösterdi.

Durmuş, gazetecilerin "Sarı zarf içerisinde kimlere para verildi?" şeklindeki sorusu üzerine de "İstisnalar kaideyi bozmaz. 'Bazıları, bir kısım' gibi ifadeler bir meslek grubunun tümünü tenzih etmek için kullanılır. Oradaki ifade, yarası olanlar ve gocunanlar için söylenmiştir. Bütün meslek grubunu buradan tenzih ediyorum, ama bu işin içinde olanlar da kendilerini biliyorlar" dedi.

GAZETECİLER KIZDI
Durmuş, Türksev'e ilişkin iddialar hakkındaki başka bir soruyu ise "Şık olmayan sözlerle bize hakaret edenlerin arkasına basın kuruluşları geçerse, kötüyü, çirkini yapan, halk sağlığını tehdit edenlerin arkasına geçmiş olur. Sağlık Bakanlığı'na ait bir vakfa gelen gelirlerin hiç birisi, mevcut Sağlık Bakanı veya çalışanların lehine dönmez" şeklinde yanıtladı.

Durmuş'un zarfla para alan gazeteciler konusundaki açıklamalarına Türkiye Gazeteciler Sendikası, Basın Konseyi ve diğer gazeteci örgütlerinden tepki geldi. Basın Konseyi Durmuş'un isim açıklamasını istedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   19
BOŞ   10
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır