kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sibel çok şımaracak

Özel yaşamında mütevazı kimliğiyle tanınan ünlü sanatçı Sibel Can başrolünü Olgun Şimşek'le paylaşacağı dizide şımarık bir kızı canlandıracak.

EROL ATAR'DAN DERS ALIYOR
Çanakkale Yarıaçık Cezaevi'nde yatan eşi Sulhi Aksüt'ün tahliyesini dört gözle bekleyen Sibel Can, yeni yılda fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. 2002 yılında hayranlarının karşısına bir sinema filmi, bir televizyon şovu ve bir de televizyon dizisi ile çıkacak olan güzel sanatçı "2002 benim yılım olacak" diyor. Her üç projenin de kendisi için çok önemli olduğunu belirten Sibel Can, bunların içinde en çok şımarık ve kaprisli bir genç kızı canlandıracağı dizide zorlanacağının altını çiziyor: Biliyorsunuz ben hayatımın hiç bir döneminde şımarıklık yapmadım. Hele hele de kaprisim hiç olmadı. Bu yüzden de kapris nasıl yapılır, nasıl şımarık olunur hiç bilmem. Bugünlerde kapris yapmayı öğrenmeye çalışıyorum. Bunun için başta arkadaşım Erol Atar olmak üzere ünlü menajerlerden şımarıklık ve kapris yapma dersleri almaya başladım.

'ÇEKİMLERDE ÇOK EĞLENECEĞİM'
Sibel Can'ın şımarık ve kaprisili bir genç kızı canlandıracağı televizyon dizisininin senaryosunu ekranların sevilen dizilerinden 'Yılan Hikâyesi'nin senaristi Tayfun Güneyer kaleme aldı. Can bu dizinin başrolünü 'Bir Demet Tiyatro'nun sevilen oyuncusu Olgun Şimşek'le paylaşacak. Adı henüz belli olmayan ve yeni yılın ilk aylarında 'start' alması düşünülen dizide Olgun Şimşek'in beşik kertmesini canlandıracağını belirten ünlü sanatçı "Dizinin çekimleri sırasında en çok ben eğleneceğim. Çünkü bugüne kadar yapmadığım kaprisleri ve şımarıklıkları yapma fırsatı bulacağım" diyor. Ünlü yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu'na danışmadan bundan sonra hiçbir işin altına imza atmayacağını söyleyen Sibel Can, çekeceği sinema filmini de Türker İnanoğlu'nun şirketi Erler Film'le gerçekleştirecek.

Ali ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır