kapat
11.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Herkese küfretti

Dünyaca ünlü pop star Madonna, İngiltere'de her yıl dağıtılan Turner Sanat Ödül Töreni'nde öyle bir okkalı küfür savurdu ki, İngiliz basını törenden çok Madonna'nın bu küfürüne yer verdi.
Channel 4 televizyonundan canlı yayınlanan törende, Madonna sahneye ressam ve tasarımcı Martin Creed'e ödülünü vermek için sahneye davet edildi. Oldukça neşeli görünen Madonna, Creed'in ismini anons etmeden önce "Siyasi doğruluğun dürüstlüğü geçtiği bir dönemde, ne diyebilirim ki? Hepinizin anasını... Ödülü herkes kazandı" dedi. Madonna bu sıradışı anonsuna şöyle devam etti: Ben bir sanatçı diğerinden daha iyi diye burada değilim. Ben burada, yalnızca söyleyecekleri olan değil, konuşan testisleri olan sanatçıları desteklemek için buradayım...

KANAL ÖZÜR YAYINLADI
Londra'daki Tate Britain Müzesi'ni dolduran binlerce genç, Madonna'nın küfürünü alkış ve çığlıklarla desteklerken, Channel 4 yöneticileri, salondaki orta yaş izleyicileri ve İngiliz basını Madonna'yı ayıpladı. Channel 4 Televizyonu dün "Madonna'nın kullandığı sert üsluptan dolayı izleyecilerimizden özür dileriz" diye bir açıklama yayınlamak zorunda kaldı. "Yalnızca Işıkları Yanan Çıplak Oda" eseriyle ödüle ve 28 bin 600 dolarlık ödülü alan tasarımcı Creed ise Madonna'nın küfürüne hiç aldırmadığını açıkladı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır