kapat
05.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Powell otel kapattı
ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell, 24 saat sürecek "kritik" ziyaret için dün akşam Ankara'ya geldi. 41 kişilik diplomat, basın ve güvenlik heyeti eşliğinde gelen Powell için Ankara'da yoğun güvenlik önlemleri alındı. Amerikan heyetine tahsis edilen araçlar, havaalanındaki salonlar ve kalacağı otel özel eğitimli köpeklerle arandı.
Tüm Metin

  Köşk: Irak'a harekat istemiyoruz
- ABD Dışişleri Bakanı'nın Irak'ı gündeme getirmesi bekleniyor. Irak'a Amerikan harekatı istemiyoruz. Sayın Powell'ın ne diyeceğini bilmiyorum. - Kıbrıs'ta ilerleme sağlandı... Sayın Denktaş ile Klerides'in yüz yüze görüşmelerinin devam edeceğini öğrendik. Mutlulukla karşılıyoruz.
Tüm Metin

  İftar tasarrufu Sezer için lüks!
Meclis'te Cumhurbaşkanlığı bütçesi görüşülürken, milletvekilleri Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e sert eleştiriler yöneltti. MHP'li Nazif Okumuş, Sezer'in tasarruf gerekçesiyle iftar yemeklerini kaldırmasını eleştirdi. ABD'nin bile iftar yemeği verdiğini hatırlatan Okumuş, Sezer'i kompleksli olmakla suçlayarak şunları söyledi:
Tüm Metin

  Yunanistan'a soykırımı misillemesi yapacağız
Yunanistan'ın bu kararı Türkiye'yi harekete geçirdi. 30 Ekim tarihli MGK'da bu konu masaya yatırıldı ve misilleme olarak 15 Mayıs Günü'nün "Batı Anadolu Türkleri'ni Katliam Günü" olarak ilan edilmesi kararı alındı. Kararda şöyle denildi: "1919-1922 yılları arasında Batı Anadolu'da Türklere karşı yaptıkları ve Lozan Barış Anlaşması'nın...
Tüm Metin

  Nataşalı promosyon 1 katrilyon lira yedi
İzmir Tabip Odası'nın "Nataşalı promosyon" açıklamasıyla yeniden tartışma gündemine giren sosyal güvenlik kurumlarındaki 3 katrilyon liralık ilaç pazarında, yılda ortalama 1 katrilyon liralık promosyon israfının yapıldığı ortaya çıktı.
Tüm Metin

  Durmuş'tan hastane karmaşasına tepki
Durmuş, Türkiye'de SSK, Sağlık Bakanlığı, Bağ-Kur, Emekli Sandığı, Yeşil Kart uygulaması gibi çok sayıda sistem bulunduğunu, bunların yanında, ödeme gücü olduğu halde sigorta sistemi içinde yer almayanların da olduğunu söyledi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   19
BOŞ   10
TOPLAM   550
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır