kapat
05.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Hayatınızın birçok alanında değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve bunlar için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Aslandaki Ayın ve Kovadaki Neptünün oluşturduğu karşıt açı çevrenizle ilişkilerinizde gerilim yaratırken sizi strese sokabilir. Bu yüzden karamsar bir tutum içine girebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Burcunuzda ilerleyen Satürnün Ayla rahat açısı evlilik ve ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği veriyor.. Sağlığınız ve işlerinizin yolunda gitmesi için önce moralinizi yüksek tutmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Aslan burcunda bulunan Ay hisseli paralarla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor.Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Karşıt burcunuz Kovada bulunan Neptünün burcunuzdaki Ayla gerilimli açısı işbirliklerine gereken önemi vermeniz gerektiğini belirtirken yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşamanız mümkün. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarında başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz..


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Aslan burcundaki Aydan olumlu açılarla ve güzel fırsatlarla destekleniyorsunuz. Bu gün sosyal yaşantınızla dikkat çekebilir ve itibar kazanabilirsiniz..


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Bugün gizemli konularla ilgilenmeniz mümkün.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ayın burcunuzdaki Neptünle karşıt açı oluşturması endişeli ve kararsız bir ruh yapısına sahip olabileceğinizi belirtirken meslek yaşantınızı ve evinizdeki huzuru negatif etkileyebilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İşyerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sorumluluğunuzun artabileceği ve işyerinizde yenilikler yapabileceğiniz bir gündesiniz..


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır