kapat
02.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
İlhan ve Tümer

Daum'un hafta içindeki saçmalıkları siyah-beyazlı camiayı, özellikle de futbolcuları etkilememeli. Zaten son zamanlarda Daum'un bu tür abuk sabuk laflarına alıştık. Futbolcu, kendisi ve forması için oynamalı. Sinan Engin, özellikle bu maç için devreye girmeli; futbolcuları motive etmeli. Çünkü Daum takımı motive edeceğine, batırıyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde. O zaman kazanmak öncelikli koşul. Buna Beşiktaşlı futbolcu inanmalı ve sahaya öyle çıkmalı. F.Bahçe'nin en büyük avantajı, sahasında 24 maç üst üste kazanması ve seyircisiyle bütünleşmesi. Ama her şeyin bir sonu var. Eğer Beşiktaş yüreğini ortaya koyarsa bunu gerçekleştirebilir.

Teknik yönden Beşiktaş, F.Bahçe'nin çok altında değil. Ama önlemler almak zorunda. Orta alanda fiziki yönden dirençli futbolcular tercih edilmeli. Böylece savunmanın yükü de hafifler. Beşiktaş topu kazandığında mutlaka karşı tarafta bir kale olduğunu bilmeli. Ve F.Bahçe defansının her maçta açıklar verdiği göz önünde bulundurulmalı. Daum'un oluşturacağı 11 ve taktik uygulaması skorda önemli rol oynayacak. Ben olsam, sağda Khlestov, stoper olarak Ali Eren'i oynatır, orta alanın göbeğine Ronaldo ile Tayfur'u koyarım. Tümer'i İlhan'ın yanında kullanırım. Tümer ve İlhan iki uyumlu ve birbirini iyi tanıyan silah. Beşiktaş, bu silahları devreye sokarsa rakibinden daha fazla pozisyona girer. Bu durumda da skor son vuruşlardaki becerilere ve kalecilerin performansına kalır.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır