kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Mendillerinizi hazırlayın

Kent Şekerleri'nin yeni reklamında bu kez oyuncular değil huzurevinin gerçek sakinleri rol aldı. Reklam önümüzdeki hafta başında gösterilmeye başlanacak
Yaşlı tonton bir çift, geçen yıl bayram öncesi Türkiye'yi gözyaşlarına boğmuştu. Bayram ziyareti için çocuklarını bekleyen karı-kocanın hüsranla sonuçlanan bekleyişleri, sosyolojik, psikolojik ve sanatsal açıdan ele alınmış, Türkiye günlerce bu 'acımasız' reklamı konuşmuştu. Yönetmen Sinan Çetin, bu bayram öncesi de boş durmadı ve yine Kent Şekerleri için kamerasının arkasına geçti. Ancak bu yılın reklamı, geçen yılkine oranla biraz daha 'insaflı'. Yani Sinan Çetin'in de dediği gibi 'o kadar ağlamayacağız'.

Bu kez Çetin'in kamerasının önünde gerçek huzurevi sakinleri var ve hepsi de 'Gelecekler mi?' sorusunu 'Gelecekler' diye yanıtlıyorlar. Umutlular, tıpkı geçtiğimiz yılkı gibi. Peki ya çocuklar geliyor mu? Bu sorunun cevabını reklamın kendisine bırakalım ama şöyle de küçük bir ipucu verelim: Reklam, huzurevi sakinlerinin söyledikleri 'Senede bir gün' şarkısıyla sona eriyor. Yaşı 'ortanın biraz üzerinde' 15 huzurevi sakinin rol aldığı reklam önümüzdeki hafta yayınlanmaya başlanacak. Geçen yıl çekilen reklam bayram ziyaretlerini artırmış ve bayramın başlıca konusu olmuştu. Bakalım Sinan Çetin imzalı yeni reklam da bayramda çocuklarını bekleyen yaşlıların yüzünü güldürecek mi?

Mehmet ÇALIŞKAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır