kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Davulcu terörüne son!

ZEYNEP PALAOĞULLARINDAN

Her sene Ramazan geldiginde bu ulkede yasayan ve oruc tutmamayi tercih eden herkes icin bir kabus basliyor.
Gece yarisi uykunuzun et tatli yerinde elinde tokmagi, evinizi basiniza yikmaya ahdetmis bir davulcu mahallenin altini ustune getiriyor ve normal zamanda biraz yuksek sesle konussaniz ya da muzigin sesini biraz acsaniz sikayetci olan komsularinizin haberdar ettigi polis kapinizda biterken, gece yarisi yapilan bu korkunc gurultuye kimse ama kimse mudahale etmiyor.

Bu ulkede yasayan herkes Musluman olmadigi gibi, Musluman olan ancak kendince gecerli bir takim sebeplerle oruc tutmayan, tutamayan herkesi gece yarisi zorla yataklarindan ziplatan bu insanlara seyirci kalinmasini ve hatta "Ekmek parasi, ne yapsinlar?" gibi gerekceler bulunmasini gercekten aklim almiyor. Insanlari bu sekilde rahatsiz etmek olsa olsa ciddi bir ASAYIS sorunudur, ancak bunu her gece benim mahalle karakolunu arayarak sikayet etmem degil, Icısleri Bakanligi'nin duruma mudahale ederek, polise bu insanlarin durdurulmasi icin talimat vermesi halledecektir. Kanunlar herkes icindir ve yaptirimlar uygulanmadiklari surece anlamsizdirlar.

"Yasak" olmadigi surece, bu insanlar kendiliklerinden bu isi birakmayacaklardir. Ben bu ulke icin calisiyor ve dunyanin hicbir yerinde gorulmemis oranlarda vergi oduyorum, dolayisi ile bu ulkede yasayan herkes gibi (bazilarindan daha cok) saygiyi hak ediyorum. Bu ilkellik bitsin artik!

Saygilarimla,



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır