kapat
28.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
İstanbul Turu

Darıca'ya ejderha geldi
Darıca'daki Boğaziçi Hayvanat Bahçesi İsviçre'den iki tane Salvador Ejderhası getirtti. Dünyada nesilleri hızla tükenen ejderhaların yanı sıra, Avustralya su kertenkeleleri ve yavru anakondalarda bugünden itibaren görülebilecek.

Polisten internet atağı
İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir, http://www.iem.gov.tr adlı internet sitesini tanıtarak, "Amacımız kaliteli hizmet üretmek" dedi. Özdemir, siteden, pasaport müracaatı, kriminal bilgiler, silah ruhsatı gibi işlemlerin kolayca yapılabildiğini söyledi.

Karaköy: İETT, sahte bilet satanlara savaş açtı
İETT, son zamanlarda sahte bilet üretimi ve satışında yaşanan artış nedeniyle "Sahte Biletle Mücadele Kampanyası" başlattı. İETT'nin bilet, kart ve Akbil'den ayda yaklaşık 16 trilyon lira gelir elde ettiğini söyleyen Genel Müdür Vekili Rıdvan Aslan, "Bu gelirin yüzde 33'ü biletten geliyor. Ancak son günlerde, sahte bilet satanların atak yaptığını fark ettik. Ayda yaklaşık 250 milyar lira civarında gelir kaybımız var" dedi. Aslan, yılbaşından sonra, "Tam güvenli bilet ve kart" sistemine geçeceklerini de söyledi.

Küçük Ayasofya için 5 milyon dolar lazım
Dünya Tarihi Eserleri Koruma Vakfı tarafından koruma altına alınması gereken 100 büyük eser arasında gösterilen Küçük Ayasofya Camii'nin restorasyonu için hazırlanan proje Londra'da tanıtıldı. 6'ncı yüzyılda kilise olarak inşa edilen ve 16'ncı yüzyıldan itibaren cami olarak kullanılan tarihi yapının, yanından geçen demiryolu nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirten vakfın İngiltere temsilcisi Lord Norwich, "Restorasyon maliyeti 5 milyon doları bulan bu tarihi caminin kurtarılması için herkesi yardıma çağırıyoruz" dedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır