kapat
25.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa Kısa Kısa

'Süper' ucuz filmler
Sinemalar pahalı diye gidemiyorsanız, size müjdeli bir haberimiz var. Değişik sektörlerden çeşitli firmaların indirim kuponlarını alabileceğiniz internet sitesi http://www.superkupon.com aracılığıyla bu kez AFM sinemalarında yüzde 50'ye varan indirimden yararlanabileceksiniz. Bunun için adresi tıklayıp, üyelik formunu doldurarak indirim kuponunu yazıcıdan bastırmanız gerek. Ortopedik Fransız dizaynı koltuklu 21 ayrı AFM sinemasında vizyondaki "Bitirim İkili", "Amelie", "Komplo", "Şellale", "Hızlı ve Öfkeli" gibi filmleri indirimli izleyebilirsiniz. Belirtelim, indirim sitesi Migros, Domino's Pizza, Tansaş, Pizza Hut ve Yataş gibi markalar için de özel ödeme kolaylıkları sağlıyor.

Hafta sonu yüzde 50 indirim
Krizden sıyrılmak için milletçe elele verdiğimiz bugünlerde, indirim kampanyaları da çığ gibi büyüyor. İşte bir haber de Akmerkez'den. Etiler'deki alışveriş merkezinin yönetimi, bünyedeki bütün mağazalarla kafa kafaya vermiş ve hafta sonu için özel bir indirim imkanı tasarlamış. Kampanyadan yararlanmak için bugün son fırsat. Bunun için vitrinlerinde Akmerkez logolu indirim sticker'ı bulunan mağazaları gözetmeniz gerek. Yüzde 50'ye varan alışveriş imkanı için uğramakta yarar var.

Pasifik kıyıları büfesi
Soğuk kış günlerinde, Pasifik'ten ılık bir rüzgar esse içinizi ısıtır mıydı? Bunun için Kaliforniya, Havai, Avustralya,Yeni Zelanda ya da Tayland'a doğru yol almanıza gerek yok. Çırağan Kempinski, Laledan restoranında kış boyu yazı unutturmamayı görev edinmiş. Baharatlı karides çorbası Tom Yum Gong, muz yaprağında balık, siyah fasulye soslu bonfile, egzotik meyveli krem brüle lezzetleri sizi bekliyor... Dilerseniz, Karayip Adaları'ndan Şef Fabrice Canelle'nin misafiri olun. 'Güneşin Mutfağı'nda tropikal yiyeceklere buyrun... Tel: 0212 258 33 77.

Viking gemisi kalkıyor!
Adana ve civarını görmediyseniz bu paket tura göz atmanızda yarar var. Adana HiltonSA'da kalıp, Viking Turizm ile Issos ovasını, Antioch antik kentini, St. Paul'un doğum yeri Tarsus'u, Kızkalesi'ni, Cennet ve Cehennem mağaralarını gezmenin tam zamanı. HiltonSA'da oda kahvaltı, uçak bileti ve tam gezi rehberi ile ilgili bilgi için !0212 334 26 00'ı arayabilirsiniz.

Setur'la kayağa
Dört gözle beklediğiniz kayak mevsimi geldi. İşte size Fransa'nın kayak merkezleri Val D'isere, Avoriaz, La Plagne ve İsviçre'nin Club Med köylerini içeren alternatif bir kayak paketi. Setur, tam pansiyon ve tur hizmetlerini ödeme kolaylıklarıyla sunuyor. Tel: 0216 474 06 00.

Genç kalanlara
25 yaşını geçmemişseniz ve seyahat planlarınız arasında Kanada varsa şanslısınız! Lufthansa Havayolları, biletlerinde 12-25 yaş arası gençlere indirim başlattı. Gidiş dönüş Toronto 677 dolar, Vancouver 761 dolar, Calgary 800 dolar. Tek gidişlerde de özel indirimler var. Öğrenciyseniz yaş sınırı sizin için biraz daha yüksek, 34'ü geçmeyin yeter! Tel: 0212 315 34 34.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır