kapat
25.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ramazan sofraları

Odaya sahur servisi
Marmara kıyılarına üs kuran Polat Reneissance oteli, Ramazan'ı üç ayrı mekanında karşıladı. Müşterilerine sahur vakti oda servisi vermeyi de ihmal etmeyen otelin Mangal, Marmara restoranları ile patisserie'sinde özel mönüler hazırlanmış. Fasıl eşliğinde yemeğinizi yiyip, tatlı ve şekerleme çeşitleri için patisserie'de yerinizi alabilirsiniz. Ramazan'a özel konaklama paketi ile catering servisi de var. Tel: 0212 663 17 00.

İş değil iftar zamanı
İş dünyasının kalbi Maslak'ta iftar yemeği için gidilebilecek adreslerden biri İstanbul Princess Hotel. Açık büfe iftar yemekleri, canlı Klasik Türk Musikisi eşliğinde sunuluyor. Fiyat KDV dahil 18 milyon lira. 0-6 yaş ücretsiz, 6-12 yaş yüzde 50 indirimli. Tel: 0212 285 09 00.

Mönü sizden, et Venge'den
Geleneksel Ramazan lezzetlerini buluşturan Venge restoranda iftariyelikleri çok fazla atıştırmamakta yarar var. Karışık et tabağına, tatlılara, pestil ve lokum çeşitlerine de yer ayırmak gerek. Dilerseniz kendi mönünüzü oluşturup, sipariş de verebilirsiniz. 4. Levent'teki restoranda grup indirimleri de yapılıyor. Tel: 0212 264 07 20.

Çin temani'de ilk Ramazan
İstanbul'un yepyeni oteli Ritz Carlton, ilk Ramazan'ını karşıladı. Çintemani restoranda kahvaltılık ve pide, mezeler, çorba ve kebaplar, tatlı seçeneklerindan oluşan açık büfe iftar mönüsü 38 milyon lira. Ayrıca üç özel mönü de hazırlanmış. Tel: 0212 334 44 74.

Davete özel büfe
İndirimli paket programları ile kış sezonuna tam gaz giren Swissotel, üç ayrı iftar mönüsü sunuyor. İftariyelikler, çorbalar, ara ve ana yemeklerden oluşan mönülerin dışında minimum 40 kişi için vereceğiniz iftar davetlerine özel açık büfe de hazırlanıyor. Taşlık Türk Restoran'da kompostalar, kuru meyvelerden başka talaş böreği, ızgara köfte, patlıcan musakka fasıl eşliğinde sizi bekliyor. Tel: 0212 326 11 00.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır