kapat
19.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Bu inat niye?

İki devreli bir F.Bahçe izledik dün ve ikisinin arasında yüzde yüz fark vardı. İlk devredeki F.Bahçe'de devamlı geri pası yapan, topu kullanamayan, mücadele etmeyen, koşmayan ve topa bile hamle yapmayan oyuncular vardı. İnsanın, "Şu milli maçlar olmasa da takımın ritmi bozulmasa" diyesi geliyor. Çünkü ne zaman milli maç oynansa, F.Bahçe nedense koşamayacak duruma geliyor! G.Antep'te koşan, mücadele eden F.Bahçe gitmiş, yerine eskisi gelmiş.

Mustafa'ya ilk yarı 10 top geldi 9'u geri pas oldu, biri de rakibe gitti. İlk yarı bir de kalesinde büyük bir gol tehlikesi yaşadı F.Bahçe ve Rüştü'nün zamanında çıkışıyla kurtuldu.

Denizli inatla Ceyhun ile Hakan'ı görmezden geliyor. Neden oynatmıyor bunları? İyi oynayacaklar diye mi korkuyor? Yugoslav dostlarına yer açmayı mı istiyor? Yusuf sakat sakat oynuyor, Hakan ile Ceyhun yedek kalıyorsa, ne futbolcularına inanıyor, ne de iyi futbolcu olduklarının farkında demektir. Bunlar dururken sakat Yusuf'un oynaması yazık, günah.

Ceyhun&Hakan'ı kazan
İkinci yarı Hakan ve Ceyhun girince F.Bahçe topu kullanmaya başladı ve çabuklaştı. Rakibine baskı kurdu. İlk yarı 18'e bile giremeyen F.Bahçe ikinci yarı korner üstüne korner kullandı, karamboller yarattı.

Bütün bunlar neden oldu? Fener topu kullandığı için ve Hakan ile Ceyhun gibi iki futbolcu sayesinde. Çünkü diğerleri ilk yarıda da sahadaydı ama onlar da bu iki futbolcuya ayak uydurup, topu kullanmaya başlayınca G.Antep'te gördüğümüz dinamik F.Bahçe ortaya çıktı ve iki gol buldu. Ceyhun ile Hakan girince, ceza alanındaki F.Bahçeli futbolcuların sayıları da çoğaldı. Ve ilk golü de F.Bahçe ite kaka attı. Bu görüntüde, F.Bahçe ikinci devre çok farklı oldu.

F.Bahçeli futbolcuları, ikinci yarıdaki oyunları için kutlamak lazım. Ama Mustafa Denizli de artık şapkayı önüne koysun ve "Nerede yanlış yapıyorum?" diye düşünsün. Hakan ve Ceyhun'u kaybetmesin. Çünkü bu çocuklardan ileride Milli Takımımız da yararlanacaktır.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır