kapat
18.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
De Niro'nun dublörü işi abartınca tutuklandı

Dublör Joseph Manuella kendini herkese De Niro olarak yutturup, kredi kartı çıkardı, lüks içinde yaşadı ve bol bol kadın tavladı. Tatlı hayat mahkemede sona erdi...
Joseph Manuella, 1996'dan bu yana efsane aktör Robert De Niro'nun dublörlüğünü yapıyordu. 51 yaşındaki Manuella, artık De Niro'nun benzeri olmaktan sıkıldı ve yerine geçmeye karar verdi. Ve işe, kendisine Robert De Niro adına düzenlenmiş bir kredi kartı alarak başladı.

Ardından New York eyaletinin Manhattan kentinde 'ava' çıktı. Kiraladığı Mercedes marka otomobili, ağzında purosu ve şık takım elbisesiyle Manuella, Robert De Niro'nun adeta ikiz kardeşine gibiydi. Herkese kendini Robert De Niro olarak yutturdu. Bu sayede lüks otellerde bedava konakladı, kentin en pahalı restoranlarında bedava yemekler yedi. Yetmiyormuş gibi De Niro'nun hayranı onlarca güzel kadını da tavladı...

Ama ünlü Holiday Inn otelinde verilen özel bir davete katılması, bu lüks yaşantısının sonu oldu. Polis şüphelendiği Manuella'yı aradı ve üzerinden Robert De Niro adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkınca uyanık dublör yakayı ele verdi.

Manuella geçtiğimiz yıl da aynı suçtan yakalanmış, yargıca bir daha De Niro kılığına girip insanları kandırmayacağına dair söz verince hapisten kurtulmuştu. İkinci kez aynı suçtan tutuklanan Manuella, bu kez 1 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır