kapat
18.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ay size parasal girişimleriniz konusunda gerekli cesareti verirken ve yatırımlarınızı destekliyor..Kararsızlığınızı aşabilirseniz bu etkiden yararlanmak oldukça kolay olacaktır. Bugün paylaşımlarınız konusunda kararlar alabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bu gün sevdiklerinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz ve aşk konusuna gereken önemi verebilirsiniz. Bu gün sevdiğinizle duygusal iletişiminizi arrtırabilmeniz için uygun zaman.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ayın oluşturacağı rahat açıların etkisiyle parasal girişimleriniz konusunda kendinize güvenli olabileceğiniz görülüyor. Ayaklarınız yere sağlam bastığınız için bu etkiyi olumlu yönlendirebileceksiniz. Aileniz ve sevdiklerinizin desteğini alın.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ayın olumlu etkileri beğenileceğiniz bir günde olduğunuızu belirtiyor... Yöneticiniz Jüpiterin etkisiyle istediğiniz dönüşümleri iş konusunda gerçekleştirebilirsiniz ve maddi konulara dikkatiniz yoğunlaşabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Çalışma arkadaşlarınızdan ve yanınızda çalışan kimselerden yardım görebileceğiniz bir gündesiniz. Ayın rahat açıları uyumlu etkiler gönderse de aşırılıklara olan eğiliminizi dengelemeli ve sağlığınızı fazla çalışarak zorlamamalısınız.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu gün ortaklıklarınız konusunda duyarlı olabilir ve ikili ilişkilerinizden aldığınız destekle güne devam edebilirsiniz. Burcunuzda Venüsle birleşen Merkür duygusal ilişkilerinizdeki sorunları aşabileceğinizi belirtiyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bu gün kendinize güvenli davranışlarınızla dikkat çekmeniz ve ilginizi çekebilecek kimselerle tanışmanız mümkün. Sevdiklerinizden aldığınız destekle bir çok işi birarada yapabilir ve sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Koç burcunda ilerleyen Ayın rahat açıları bu gün eğlenceli ortamlarda dikkat toplayabileceğinize işaret ediyor.. Yaratıcılık konularında motivasyonunuz artıyor. Kendinizi yenileme konusunda istek duyabileceğiniz bu devredesiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bu gün yöneticiniz Ayın oluşturacağı rahat açılar işbirliği ve ortak çalışmaların verimi olabileceğini vurguluyor. Meslek yaşantınıza odaklanabileceğiniz bu gün otoritelerden ve ailenizden destek görebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bu gün Ayın durumu değişimlere uyumlu yapınızın da desteğiyle amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olabileceğiniz bir güne işaret ediyor. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan büyük zevk duyabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün sevdiklerinize karşı hislerinizi yoğun olarak gösterebilir ve onlardan da her konuda destek görebilirsiniz.. Yardımseverlik duygularınızın artabileceği gözleniyor. Fakataşırı harcamaya ve lüks eğiliminizi dengelemeye çalışmalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Romantik eğilimlerinizin maksimum artacağı bu gün aşk yaşamınızı yönlendirmeniz her zamankinden kolay olacaktır:Ayın etkileşimin olumlu etkilerini yabancı yerlerle ilişkilerinizde artış olarak gözlerken, seyahate çıkma fırsatı bulabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır