kapat
18.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hagi yoksa Sergen var
G.Saray'ın hemen her atağında Sergen'in imzası vardı. 2. dakikada Sergen'in ayağından çıkan topta Bülent Akın'ın ıskası, tribünlere saç-baş yoldurttu. 4 dakika sonra Hakan Ünsal'ın uzun topunu Ümit vücudunu kullanıp Sergen ile buluşturdu.
Tüm Metin

  52.5 metrelik füze
G.Saray kaptanı Bülent, karşılaşmanın 55. dakikasında jeneriklik bir gol attı. Orta sahanın biraz gerisinde kazanılan serbest vuruşta Bülent, topu orta çizgiye dikip direkt kaleye yolladı. Öne çıkan Sarnat'ın çabası, topu ağlara gitmesini engelleyemedi.
Tüm Metin

  Rivaldo mu? O da kim
Liverpool'un Owen'ı, Barcelona'nın Rivaldo'su, Roma'nın Totti'si varsa bizim de Sergenimiz var. D.Bakır karşısında yüzde 60 kapasiteyle oynadı. Çok üstün meziyetlere sahip. Şampiyonlar Ligi'nde gerçek kalitesini göstereceğine eminim. Belki biraz profesyonellik eğitimi eksik olabilir. Ama çok büyük bir yıldız.
Tüm Metin

  Kardeş payı
23. dakikada Devran'ın pasında ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Serkan'ın sert şutunu Metin kontrol etti. 25'te Ümit Ozan sağdan ortaladı. Okan'ın kafa vuruşunda Metin'in çeldiği topu savunma uzaklaştırdı. Ceza alanı dışında topu kontrol eden Koray'ın 35 metreden nefis şutu üst direğe çarparak filelere gitti: 1-0.
Tüm Metin

  Kebap yemeyin çorba için
Esrar perdesini kaldırmak için Murat'ı aradığımızda, bir dokunduk, bin ah işittik ve bir yöneticinin çirkin yüzünü gördük. Söz sırası Murat'ta: "Kadrodışı kalmanın nedeni, adımın Beşiktaş ve Trabzon'la anılması değil. Tabii ki, büyük takımlarda oynamanın önemini biliyorum.
Tüm Metin

  Hakan'dan iyiyim
Ama bir başka gerçek de şudur ki ben Hakan Ağabey'e göre daha önemli özelliklere sahibim. Onun gibi kaleye sırtım dönük oynamıyorum. Daha çabuğum, birebirde adam geçmekte daha iyiyim. İki ayağımı daha iyi kullanıyorum.
Tüm Metin

  Myhre derbiye çok zor
Beşiktaş, Antalyaspor'u deplasmanda 4-1 gibi farklı skorla yenerek ligdeki çıkışını sürdürmenin sevincini yaşarken, yeni transfer edilen kaleci Thomas Myhre'nin sakatlığı teknik heyeti sıkıntıya soktu. İlk kez Antalyaspor maçında siyah-beyazlı takımdaki yerini alan, ancak karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanınca ikinci 45 dakikada...
Tüm Metin

  Hoşgeldin Ahmet Dursun
Kaleci Myhre'nin ani sakatlığıyla sarsılan Beşiktaş'ta, golcü futbolcu Ahmet Dursun'un sakatlıktan tamamen kurtulması, teselli oldu. Ligin ilk haftasında, 10 Ağustos'ta Trabzonspor'la oynanan lig maçında sakatlanan ve o tarihten bu yana siyah-beyazlı takımdan uzak kalan Ahmet Dursun, dün yapılan sabah idmanına katılıp çift kale...
Tüm Metin

  Revi beklesin
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün resmi sitesi fenerbahçe.org.tr'de yayınlanan röportajında çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım, Revivo ile Lazetiç'in sözleşmelerinin neden uzatılmadığı sorusuna "Revivo'nun bir yılı daha var. Bir anlaşma daha yapmak sakıncalı olabilir. Bu yılın sonundaki performansına göre gerekirse uzatılabilir.
Tüm Metin

  18 kişi çıkmıyor
F.Bahçe'de bugünkü G.Birliği maçında kadroda büyük sıkıntı yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımda Revivo, Ogün, Mert ve Rapaç sakatlıkları nedeniyle oynayamıyor. Andersson ve Lazetiç de cezalı. Bunların üstüne ilk 11'de oynamaları beklenen Oktay'ın kasığında, Yusuf'un da karın adalesindeki yırtık nedeniyle ağrıları var.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır