kapat
18.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Vejetaryen Ebru kasap olursa!
Podyumlara adım attığı ilk günden beri pek çok ürünün tanıtımını başarıyla yapan manken Ebru Şallı, hayatının en zor dakikalarını kasap tezgâhında geçirdi. Çizgi Hipermarket'in İstanbul Gaziosmanpaşa mağazasının açılışında Aysu Baceoğlu ile birlikte görev yapan Ebru Şallı, vejetaryen olduğu için marketin et reyonunda bir ara yoğun...
Tüm Metin

  En gözde çift
Galli yıldız Zeta Jones, "Intolerable Cruelty" (Çekilmez Eziyet) adlı komedi filminde Clooney'in aşık olduğu esmer güzeli canlandıracak. Clooney, bu filmde bir boşanma avukatını canlandırıyor. Zeta Jones ise, kendisini aldatan zengin kocasından servetinin yarısını alarak boşanmak isteyen mutsuz bir kadını oynuyor.
Tüm Metin

  İmzayı attı BMW'yi kaptı
Müzik şirketinin kendini affettirmek için verdiği 150 milyarlık çek karşılığında ateşkes yapan Banu Alkan, bu para ile kendisine BMW X5 model bir cip alacağını açıkladı. İkinci albümü "Dansa Kaldır" sonrası müzik şirketiyle arası açılan ve basında plakçısıyla söz düellosuna girişen Banu Alkan, gelen cazip teklifle geçmiş kavgalara...
Tüm Metin

  Eminem'in son aşkı Basinger
Amerikan Peoplenews dergisinin haberine göre ünlü şarkıcı, hayatını konu alan filmde annesi rolünü oynayan oyuncu Kim Basinger ile aşk yaşıyor. 29 yaşındaki Eminem'le 47 yaşındaki Basinger'ın film setinde tanıştıkları ve hemen her yerde el ele dolaştıkları kaydedildi.
Tüm Metin

  Britney'in yeni albümü patladı
Sanatçı, "Britney" adlı albümüyle piyasaya ilk çıktığı hafta 745 bin 750 adet satarak Michael Jackson'ı geride bıraktı. People dergisinin haberine göre, Spears'ın yeni albümü, yılın "çıktığı hafta en çok satan ikinci albümü" unvanını kazandı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır