kapat
18.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hagi yoksa Sergen var

G.Saray ona ayak uydursa, gol rekoru bile kırabilirdi. Ümit'e 2,Arif'e 1 golü resmen zorla attırdı. 3. gole de kendisi imza koydu. 5. golü ise kaptan Bülent orta sahadan attı. Salı günkü Roma randevusu öncesi, Cimbom 5 yıldızlık bir antrenman maçı yaptı
Bursa hezimetinin 15 gün sonrası Ali Sami Yen'deydi G.Saray. Çarşamba gecesi tıklım tıklım dolan tribünlerden eser yoktu. Belli ki, taraftarın aklı tamamen Roma maçındaydı. Aslında bir avuç futbolsever çok şanslıydı. Muhteşem bir Sergen'in yanında, çocuklarına, torunlarına anlatacakları bir gol gördüler.

G.Saray'ın hemen her atağında Sergen'in imzası vardı. 2. dakikada Sergen'in ayağından çıkan topta Bülent Akın'ın ıskası, tribünlere saç-baş yoldurttu. 4 dakika sonra Hakan Ünsal'ın uzun topunu Ümit vücudunu kullanıp Sergen ile buluşturdu. Sergen de akıl dolu bir pası Ümit'in koşuyoluna bıraktı. Yıldız forvet için topu sürüp, 8 haftalık suskunluğuna son vermek zor olmadı: 1-0.

Maradona topuğu!
Sergen 18'de kapalı tribünün önünde nefis bir topuk hareketi ile arkadaşlarını kaçırdı. Pozisyon ofsayttı ama, insanın "O pasın güzelliğine hürmeten, kaldırmasaydın bayrağını be hocam" diyesi geldi.

İlk yarıda konuk ekibin tek tehlikeli atağı 22'deydi. Hakem Müftüoğlu'nun uyguladığı iki avantaj sonrası, Celaleddin ceza alanına girdi ama erken vurunca kaleci Mondragon topu kornere çeldi. 1 dakika sonra yine Sergen vardı sahnede. Nefis bir dönüşle iki kişiden sıyrıldı, Ümit'e yine 'Al da at' dedi. O da yine geri çevirmedi: 2-0.

Bundan sonraki dakikalar, Galatasaray adına ofsayt rekoruna sahne oldu. İlk yarıda 11 ofsaytı vardı sarı-kırmızılıların. Sadece ofsaytlar değildi G.Saray'ın farkı arttırmasını önleyen... Hasan ile Ümit neredeyse 2'ye 0 giderken, Hasan'ın topu kaleciye atması inanılmazdı. Aynı Hasan 48'de Sergen'e yaptığı asistle kendini affettirdi: 3-0.

Hagi misin kaptan?
4 dakika sonra Sergen'in nefis bir asistini daha izledik. Bunu değerlendiren bu kez Arif'ti: 4-0. 55'te inanılmaz bir gol izledik. Bülent Korkmaz serbest vuruşta orta sahadan golü bulunca, tribünler "Hagi seninle gurur duyuyor" diye Büyük Kaptan'a ilginç bir gönderme yapıyordu.

Bursa'da yediği 5 golün acısını unutturacak skoru yakalayan G.Saray, maçı rölantiye aldı ve oyuncu değişiklikleri ile 'Bitse de gitsek' havasına girdi. 60'ta Mondragon'un kurtardığı ya da D.Bakırlılar'ın inanılmaz bir şekilde kaçırdığı pozisyon sonrası, 81'de Kona ıkına sıkına Mondragon'u mağlup etti: 5-1.

Emrah KAYALIOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır