kapat
18.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hâlâ aynı evdeyiz!

'Evde kaldık' diye internette site açan doktorları 12 bin kişi tıkladı ama sitenin üyeleri hâlâ 'evde'...
"Doktoruz, evde kaldık" diyerek yakaşık bir ay önce internette site açan doktorlar, ziyaretçi rekorları kırdı, ancak henüz medeni hallerinde değişiklik olmadı. Haberi SABAH'ta yayınlandıktan sonra ziyaretçi sayısı 12 bini geçen sitenin elemanları birçok televizyon kanalından ana haber bülteninde canlı yayın teklifi aldı. Sitede küçük bir değişiklik yaparak, 'Evde kalanlar' yerine 'Aynı evde kalanlar' diye yazan doktorların internet adresleri değişmedi. http://www.geocities.com/evdekalanlar adresinde 'yüksek seçilicik' nedeniyle evde kaldıklarını belirten doktorlar aldıkları bazı olumsuz tepkiler üzerine, "Bu site eğlence amacıyla hazırlanmıştır" ibaresini koydu.

KADERİN HİÇ SUÇU YOK!
Tümü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin çeşitli bölümlerinde uzmanlık eğitimi alan doktorların hazırladığı sitede kendilerine ait fotoğraflar, biyografileri ve kendilerine ulaşmak için elektronik posta adresleri bulunuyor. Site üyesi doktorlar soyadlarını vermekten ise çekiniyor. Kendileri hakkındaki bilgileri de yine kendi kalemlerinden veriyorlar. İşte iki örnek:

Dr. Erkan: Neden bu sitedeyim derseniz özel bir nedeni yok! Tamamen duygusal. İlk ve orta okulu taşrada, gözlük camlarıma rağmen flu tamamladıktan sonra, Kabataş Erkek Lisesi'ni gönül gözüm açılmış olarak bitirdim. Arkadaşlarıma göre 'Evde Kalmış' olsam da bu benim seçimimdir. Kaderin suçu yook!

Dr. Selnur: 1999'da kardiyoloji ihtisasını yapmak üzere buralara geldim. O günden beridir bu bahtsız insanlarla beraberim. Neden bu derneğe üye olduğuma gelince, geleceğim için çok büyük umutlar vaat ediyor...

Murat SAVAŞ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır