kapat
18.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İlanla gelen ölüm

BMW marka otomobilini gazete ilanıyla satışa çıkartan kuaför, alıcı kılığındaki cani tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Yeşilköy'deki Elegans Kuaför'ün sahibi Arif Yıldırım (29), tüyler ürperten bir cinayete kurban gitti. Gözü dönmüş kişi veya kişiler, Yıldırım'ı 10 yerinden bıçaklayarak öldürdüler.

Korkunç olay şöyle gelişti: Arif Yıldırım, 1993 model BMW marka tek kapılı arabasını satmak için gazetelere ilan verdi. Önceki gün saat 12.00'de bir kişi önce telefonla aradı. 3 saat sonra da dükkana gelip arabayı inceledi ve gitti. Diyarbakırlı olduğunu söyleyen aynı kişi saat 17.00'de tekrar gelerek arabayı almaya karar verdiğini, ancak bir ustaya gösterip motorunun durumunu öğrenmek istediğini söyledi.

PARASI ALINMAMIŞ
Bunun üzerine Arif Yıldırım ve adının Gökhan olduğunu belirtilen bu kişi Avcılar'daki tamirhaneye gitmek üzere Ümran Sokak'taki Elegan's Kuaför'den çıktı. Aradan 45 dakika geçtikten sonra genç kuaförün cesedi E-5 Karayolu Avcılar Mevkii'nde bulundu. 10 yerinden bıçaklanan Arif Yıldırım'ın sağ gözünün çıkartıldığı anlaşıldı. Polis, Arif Yıldırım'ın üzerindeki paralara dokunulmadığını, saldırganların cep telefonunu ve arabasını alarak kaçtığını açıkladı.

Olayı öğrenen talihsiz kuaförün çalışanları gözyaşlarına boğuldu. Yaklaşık 2 yıldır Arif Yıldırım'ın yanında çalıştığını belirten Sultan Gökgöz, "Gayrimenkul fiyatları düşmüşken dükkan satın almak istiyordu. Bu yüzden arabasını satlığa çıkardı. İlanı görüp gelen adam, arabayı ustalara göstermek istiyordu. Arif şüphelendi. 'Hadi hayırlısı, pek gözüm tutmadı. Ama bir gidip geleyim' dedi. Gülerek çıktı" dedi.

Polis, kuaföre ait 34 N 8758 plakalı BMV marka otomobille kaçtığı belirlenen 28 yaşlarında, 1.75 boyunda, zayıf yapılı, hafif kamburca, alnı açık kişiyi her yerde aramaya başladı. Yıldırım'ın 3 aydır birlikte yaşadığı Özge adlı genç kız ile 2 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Derya'nın ifadesine başvurulacağı bildirildi.

Zuhal ERGÜZEL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır