kapat
18.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Teröristin vedası: Mutlu olacaksın
Alman Spiegel dergisi, 11 Eylül saldırılarını düzenleyen hava korsanlarından Ziyad Cerrah'ın veda mektubunu yayınladı. Cerrah kız arkadaşına gönderdiği mektupta "Yeniden görüşene kadar sahip olduğun şeylere bağlı kal. Ben yapmam gerekini yaptım. Bununla gurur duymalısın. Bu bir şeref ve sen de sonucunu göreceksin. Herkes mutlu olacak" diye yazdı.

Süreyya'nın külleri de yalnız kaldı
Devrİk İran Şahı Rıza Pehlevi'nin ikinci eşi Prenses Süreyya'nın naaşı, dün Münih'te sessiz sedasız bir törenle yakıldı. 1950-58 yılları arasında Rıza Pehlevi ile evli kalan, o dönemde tüm dünyayı peşinden koşturan Süreyya, son yolculuğunda yapayalnızdı. Törene sadece 3 kişi katıldı. Onlar da cenaze işlerine bağlı görevlilerdi. Törende 90 milyon marklık servetinin tek mirasçısı olan yeğeni Gil Bakhtiar bile yoktu. 3 hafta önce ölen prensesin külleri vasiyeti gereğince Marbella'daki evinin bahçesine dökülecek.

Hamile Liz'in son kararı: Hugh Grant
Ünlü playboy Stephen Bing'den bir bebek bekleyen İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley, eski aşkı Hugh Grant'le evleniyor. Yapımcı sevgilisi Bing'e deli gibi aşık olduğunu söyleyen, ancak "bebeği aldır" baskılarına dayanamayan Hurley, sevgilisinden ayrılıp teselliyi Grant'te bulmuştu. Bebek doğduktan sonra evlenmeyi planlayan çifte yakın kaynaklara göre Hurley, Grant'e önümüzdeki Nisan'da evlenmeyi teklif etti. Teklife "evet" diyen Grant, bebeğin vaftiz babası olmayı düşünüyordu, şimdi üvey babası olacak.

Rabbani Kabil'e geri döndü
Afganistan'ın devrik başkanı Burhaneddin Rabbani dün Kabil'e gitti ve "Geniş tabanlı hükümet kurulsun. Yeni lidere saygılı olacağız" dedi.

Bir şarbon vakası daha
FBI, Vermont Demokrat Senatörü Patrick Leahy'ye şarbonlu mektup gönderildiğini açıkladı. 9 Ekim'de gönderilen mektup, Kongre binasına gönderilen ve karantina altına alınan 250 varil arasında çıktı.

"Taliban" Türkçeleşti
Pakistanlı gazeteci Ahmed Raşid'in Afganistan'ın son 5 yıllık karanlık tarihini anlattığı "Taliban" adlı kitabın Türkçesi piyasaya çıktı. Raşid, Daily Telegraph gazetesinin Pakistan muhabiri.

10 "Taklit Ladin" geziyor
El Hayat gazetesi, Ladin'e benzeyen 10 kişinin Afganistan'da gezdiğini yazdı. ABD komandolarını şaşırtan 10 kişiden 2'si Kuzey Afrikalı çıktı.

Ladin, Afganistan'ı ailesiyle terk etti
Taliban'ın Pakistan temsilcisi Abdüsselam Zaif, Suudi terörist Usame bin Ladin'in Afganistan'dan kaçtığını açıkladı. Associated Press'e konuşan Zaif, "Ladin, çocukları ve eşleriyle birlikte Afganistan'ı terk etti. Nereye gittiğini bilmiyoruz" diye konuştu. Pentagon yetkilileri ise "Elimizde delil yok. Bu, Taliban'ın tuzağı olabilir" açıklamasını yaptı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır