kapat
15.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Gay olsam bile size ne

Aktüel, BBG'ye zoom yaptı ve merak edilen soruların cevabını buldu: Volki gay mi? Evde kameraların görmediği bir kör nokta var mı?Tuvalette de kameralar bulunuyor mu? Doğan kendisine aşık olan Nur için neler diyor? Edi ile Hacer taktik gereği mi barıştı?
Biri Bizi Gözetliyor (BBG) programının Tarkan'ı sayılan Volki (Volkan), hırçın Edi'nin dördüncü kurbanı olarak evden ayrıldı ve Aktüel'e şunları anlattı:

* Eşcinsel olduğunuz söyleniyor...

Benim gay ve lezbiyen arkadaşlarım var. Mankenlikten dolayı bu camianın içindeyim zaten. Bana böyle bir şey söylendiğinde umurumda olmaz. Şarkıcı Tarkan gibi cevap vermiş oluyorum ama ben öyleysem de kimseyi ilgilendirmez, bu özel bir seçimdir.

* Sinem ile ilişkiniz göstermelik mi? Birçok izleyici aslında sizin onu sevmediğinizi söylüyor.

Ben buna çok gülüyorum. Hatta, "Sinem, Volki'yi yüzde 85; Volki, Sinem'i yüzde 15 seviyor" filan diyorlar! Nasıl böyle bir ayrım yaptılar, bunu nereden biliyorlar? Bazısı sevgisini gösterebilir, bazısı gösteremez. Ben sevgimi gösterdim, Sinem gördü ya o da bana yeter.

* Peki neden Sinem ile birbirinize uzak davranmaya başladınız?

Çok tepki aldık. Hayatta en sevdiğim, en çok güvendiğim insan olan dedeme tepki geldi ve ben buna çok üzüldüm. Sinem ile aynı battaniye altında oturmamız nedeniyle gelmiş bu tepkiler. Bu yüzden aramıza mesafe koyduk.

Uyarıldık
* Evde kemaraların görmediği kör bir nokta var mı?

Bizim dolapların bitişiğinde, odaya girişte kapı var, kamera orayı pek görmüyor. Biz orada 'konuşuyorduk' Sinem ile... Bir keresinde tam böyle konuşurken, bir de baktık banyodaki kamera dönmüş, o çekiyor bizi. Bahçedeki çimenlik alana gelince... Evet orada kamera seni görmüyor ama oraya gittiğinde de alıcın çalışıyor ve seni uyarıyorlar. Zaten orada da kemaraya gözükmeden iki kişi duracak kadar yer yok.

Umutsuz aşık Nur:
Eve girdiğim andan beri Doğan'dan hoşlandım. Bu duygum karşılıksız da değildi. Çıkmasını bekledim. Şu anda benimle evlenir misin dese hiç düşünmeden kabul ederim. O kadar çok seviyorum.

Evde kameraların görmediği gizli bir yer yoktu. Keşke olsaydı.

Doğan:
Ben de Nur ile bir aşk yaşıyor gibi oldum ama yaşamadım. Belki evin içinde bir şeyler yaşamış olabiliriz ama şu anda yaşamıyoruz.

Volki ile Sinem açık açık aşklarını yaşadı. Öpüşmenin ötesine geçmediler. Gerçi öpüşmeleri her geçen gün daha koyulaşıyordu...

Nurcan: Tuvalette bile kameralar var
Evde kamera olmayan yer yok. Tuvalette ve soyunma kabininde ekran kamerası yok ama iki tane güvenlik kamerası var. Tuvalettekini kapatabiliyorsun ama yine de mikrofon var. Bazen kamerayı kapatmayı unutanlar oluyor. Ben Volki'nin Sinem'i daha az sevdiği iddiasını doğru buluyorum. Sinem hissettiklerini daha fazla gösteriyor.

Eve ilk geldiğimizde yarışma psikolojisi ağır basıyordu. Gerek Edi, gerek diğer arkadaşlar hep birinciliğe oynuyordu. Ama şimdi iddialı arkadaşlar evden çıktı. Rekabet havası da biraz hafifledi. Hacer ile Edi'nin barışması normal, sonuçta konuşmaları küs durmalarından daha doğal; aynı evi paylaşıyorsun çünkü. Ama o ağır sözlerden sonra gayet samimiymiş gibi davranmaları bana çok tuhaf geliyor.

Volkan: Seks yapamazsın diye bir kural yok
Cinselliğin olmaması bence tamamen kameralardan kaynaklanan bir şey. Yoksa oyunun kuralında cinsel bir şey yaşanmaz diye bir kural yok. Ama tabii Türk aile, örf ve gelenekleri var. Ayrıca RTÜK var. Ayrıldığım dönemde Hacer'e ilgim daha yoğundu ama son bir iki haftadır seyrettiğimde Hacer hiç hoş görünmüyor. Volki ile kavgasını da hiç tesvip etmemiştim. Bana ters geldi. Sinem ile Edi arasında bir şey olamaz. O görüntüler kesilmiş, biçilmiş öyle verilmiş TV'ye. Orada Sinem'in söylemeye çalıştığı gerçekten arkadaşlık bağlamında bir şeydi. Ben evde kaldığım sürece cinsellik falan olmadı. Biliyorsunuz tuvalete ve soyunma kabinine iki kişi girmek zaten yasak.

Meltem: Öyle bir evde aşk yaşamak imkansız
Sinem ile Edi arasında bence hiçbir şey yok. Peki neden varmış gibi anlaşıldı? Çünkü Sinem, İsviçre'den geldiği için duygularını doğru cümlelerle anlatamıyor. Aşk, ihtiras gibi şeyler Edi ile Sinem arasında kesinlikle olamaz. Zaten o evde aşık olma şansınız çok yok. Başkalarının seçtiği kişilerle berabersiniz, kendi seçtiklerinizle değil. Bana uygun, benim kafa yapıma uygun hiç kimse yoktu mesela. Bence o spotların altında aşk yaşanması mümkün değil.

Bence Ali ile Ece arasında da hiç bir şey olamaz. Çünkü görürsünüz Ali evden çıkar çıkmaz evlenecek. Çok uzun süredir birlikte olduğu biri var. Her gece yatarken sevgilisinin resmini kucaklıyor, bağrına basıp öyle uyuyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır