kapat
15.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Oturma izni alıp Sarah'a bye dedi

İngiliz Sarah, Kuşadası'nda tanıştığı Hüseyin ile evlendi. Ama Hüseyin çalışma izni aldıktan 2 gün sonra kaçtı.
Kuşadası'nda İngiliz rehber Sarah ile tanışan ve yıldırım nikahı ile evlenen 26 yaşındaki Hüseyin Kalender, İngiltere'de çalışma ve oturma izni aldıktan 2 gün sonra eşini terketti.

2 yıl önce Kuşadası'nda çalışırken Hüseyin ile tanışan ve görür görmez aşık olan Sarah, İngiltere'ye dönünce de Türk barmeni aklından çıkaramadı. 3 ay kadar görüşen ikili, soluğu nikah masasında alarak evlendiler. Kızlarının 2 bin 500 dolarlık düğün masraflarını karşılayan Christine ve Michael Dumpich çifti Hüseyin'i kendi evlatları olarak bağırlarına bastı. Vize problemi nedeniyle İngiltere'ye gidemeyen kocasını görmek için defalarca Türkiye'ye gelen Sarah tüm masrafları cebinden karşıladı.

BAŞKA KADIN BULDU
Daha sonra İngiltere'ye gelen Hüseyin'e iş bulan genç kız tam 14 aylık uğraşsının sonunda canından çok sevdiği kocasına çalışma izni bile çıkardı. Üstelik Sarah Kalender bu iş için aile dostları milletvekili Phil Sawford'dan bile yazılı referans aldı. Ancak çalışma izni kağıdını aldıktan 2 gün sonra Hüseyin'in avukatlarından gelen bir mektup tüm hayatını kararttı. Avukatları aracılığı ile boşanma davası açan Hüseyin mektupta "Artık sana ihtiyacım kalmadı. Hayatımda başka birisi var" diyordu.

SARAH ŞİMDİ PERİŞAN
Mektubu gözü yaşlı bir şekilde okuyan Sarah "Bu tam nankörlük örneği. Benim ve ailemin onun için yaptıklarını kimse yapmaz. Ben olmasam İngiltere'yi rüyasında bile göremezdi" dedi. Sarah, eşinin en son Newcastle'da başka bir İngilizle yaşadığı ve ondan çocuk beklediği haberini aldığını söyledi. Sarah'ın kızkardeşi Lisa "Sarah tam anlamıyla yıkıldı, Hüseyin ceza almalı" diye konuştu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır