kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Gözaltı süresinde Avrupa'ya uyduk

Partiler uzlaşıp, gözaltı süresini hakim kararıyla en çok 4 güne indirdi. Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nde bu süre en çok 4 gün 6 saat

Yeni Anayasa'dan

'DÜŞÜNCE' DEĞİL 'EYLEM'

Varyag'a Ecevit jesti

Çin'in Ukrayna'dan turistik amaçla aldığı eski uçak gemisinin boğazlardan geçişi konusunda yaşanan krizi Başbakan Bülent Ecevit çözdü.

Boğaz'da terör alarmı

Boğazlar'a eylem düzenleneceği ihbarı üzerine, Genelkurmay, bakanlıklar ve emniyet teyakkuz haline getirildi. Boğazlar'da yükleme boşaltma yapan gemiler yakın takibe alınacak, gösteri amaçlı uçuşlar bile izne tabi olacak

Türk Milletvekilleri: Terörle savaşta Avrupa bizi yalnız bıraktı

Türk parlamenterler, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nde (AKPM) dün yapılan oturumda, terörle mücadelede Avrupa ülkelerinin Türkiye'yi yalnız bıraktığını söylediler.

İsmail Cem, Powell'a 3 mesaj verecek

Dışişleri Bakanı İsmail Cem dün ABD'ye gitti. Cem meslektaşı Colin Powell ile yarın Dışişleri Bakanlığı'nda biraraya gelecek.

Eyüp Aşık bayrak açtı

ANAP Trabzon Milletvekili Eyüp Aşık, partisinden istifa edeceğini açıkladı. Bir süre önce istifa eden Mahmut Bozkurt'un da DYP'ye geçeceği söyleniyor

41. partinin başı Prof. Baş olacak

Türk siyasi hayatına yeni bir parti daha katıldı. İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliği'ne dün saat 17.00 sıralarında başvurusu verilen Bağımsız Türkiye Partisi 41. siyasi parti oldu.

Şaka gibi basın toplantısı

Mail Büyükerman, basında yer alıp almayacağını denemek için dünkü basın toplantısında Papa'yla ilgili anılarını, penisilinin faydalarını anlattı

Ne fikrim değişti ne de kilom arttı!

Meclis'in bir başka renkli ismi DYP Tunceli Milletvekili Kamer Genç iki yıl ara vermek zorunda kaldığı Meclis Başkanvekilliği görevine dün heyecanla yeniden geldi.

Çörtük'e yardım hukuki

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in "Ecevit'i savcılığa verdiği" iddiasının doğru olmadığını açıklamasından sonra, Başbakanlık'tan da dün aynı konuda açıklama yapıldı.

Tayyip, şaşkın vekili sorguladı

Partisini şaşırarak önceki gün Saadet Partisi'nin grup toplantısına katılan ve kürsüye çıkan konuşma yapan AK Partisi Konya milletvekili Remzi Çetin, dün AKP yönetimince sorguya çekildi.

KISA KISA KISA

Yücelen: Trafik denetimi belediyelere devredilsin

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır