kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün her konuda oldukça kontrollü hareket etmeniz mümkün.İş hayatınızdaki olumlu gelişmelerin maddi konularda da etkisini gösterebileceği görülüyor.. Fakat sorunları tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarınızda problemler yaratabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bu gün Oğlaktaki Aydan olumlu etkileneceğiniz görülürken ticari girişimleriniz ve yurt dışı bağlantılarınız gündeme gelebilir. Eğitim konularında ilerleme kaydetmeniz mümkün. Maddi konularda yaratıcılığınızı ve zekanızı kullanarak çok başarılı olabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Sezgilerinizin güçlü olacağı ve iç benliğinizle bağlantı kurabileceğiniz bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir ve kendinizle ilgili önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde tanıyabileceğiniz yeni bir kimsenin ve olgun davranışlarından etkilenebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Karşıt burcunuzdaki Ayın durumu sizi ilişkileriniz konusnda duyarlı kılıyor .Ortağınız veya eşinizle geirlim yaşayabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz... Çevrenizdeki insanların düşüncelerinden fazlasıyla etkilenebilir ve rahatsız olabilirsiniz Partnerinizin öğüt ve yardımlarından yararlanmanız mümkün.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün güçlü sorumluluk duygularınız rutin işlerinizi pratik yöntemlerle halletmenize yardımcı olabilir. Oğlaktaki ayın burcunuza olan etkisi anlaşmalar ve iletişim konularında gerilim yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sağlığınız için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Sosyal yaşantınızda hareketlenme gözleyebileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz..Desteklenmeye ihtiyaç ve eğilim duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz.Mesleki konularda yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koyabileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Sevdiklerinizden ve iş arkadaşlarınızdan maksimum yardım alabileceğiniz şanslı bir gündesiniz.. Akrabalar ya da arkadaşlarınızla bir arada olmak sizi mutlu edebilir. İş yaşantınızda her türlü şartı bu gün olumlu yönlendirmeniz mümkün.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Oğlaktaki ayın konumu bu gün eş ve ortağınızla kısa yolculuklar yapabileceğinize ve iyi bir iletişim kurabileceğinize dikkat çekiyor.İkili ilişkilerinize hareketlenme gözleyebileceğiniz aktif bir gündesiniz.. Yazılı anlaşmalar gündeme gelebilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kaynaklarınızı değerlendirirken ayağınızı yere sağlam basmanız gereken bir gündesiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız. Görev bilinciniz otoriteler ve çalışma arkadaşlarınız tarafından takdir görebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Burcunuzdaki Ayın durumu hassas ve kendinize yönelik yapınızı gösteriyor.. Ailenizle ilgili konularda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Stresin sağlığınızı etkilememesi için olumlu düşünmeye yönelmek hem fiziksel yapınızı hem de ruh sağlığınızı pozitif etkileyecektir..


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
İkili ilişkilerinizde gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz yada ortağınızla fikir ayrılıklarına düşebileceğiniz görülüyor. Ailenizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.. Kendinizi aşk konusunda ifade etmekte zorlanmanız mümkün.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Oğlaktaki ayın durumu yakın çevrenizden ve sevdiklerinizden koymanız konusunda yardım görebileceğinizi açıklıyor. Zaman zaman iletişimden kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda rahat davranmak kayıplara yol açabilir


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır