kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Yazık bu kızlara

Pınar Konuşkan'ın 4 kız arkadaşı savcılık tarafından serbest bırakılınca televizyoncular röportaj yarışına girdi. Şaşkına dönen kızlar basından kaçmak için her yolu denediler

Finalde dünyayı zıplatacaklar

'12 Dev Adam' şarkısı öyle tuttu ki, Türkiye-İspanya maçında rakip takımın bir oyuncusu parçayı ıslıkla çalıyordu. Parçayı yaratan Athena, finalde verecekleri konseri iple çekiyor

2 kişilik takım

Türkiye'nin evsahipliği yaptığı Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndaki en ilginç maçlardan biri önceki gece Antalya'da oynandı.

Formula 1'in Türk fanatikleri

Dünyada milyonları peşinden sürükleyen Formula 1 heyecanı Türkiye'yi de sardı. Türk Formulacılar hiçbir yarışı kaçırmıyor, internetten haberleşip kritik yapıyorlar

Polis Hicran'ın çiğnenen onuru

Nataşalar'dan para aldığı iddiasıyla meslekten atılan bayan polisin suçsuz olduğu ortaya çıktı

Saflığın böylesi görülmedi

Kayseri'nin Talas ilçesi Kepez Köyü'nde akıl almaz bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Duyanları "Bu kadar saflık olmaz" dedirten olay şöyle gelişti:

Dünya rekoru Türkiye'ye takıldı

Guıness Rekorlar Kitabı'na girebilmek için bisikletiyle dünya turuna çıkan İngiliz Paul Karl Mitchell, turunu tamamlamak için geldiği Türkiye'de trafik canavarının kurbanı oldu.

Caretta caretta'ya acil yardım

Dalyan'da baygın halde bulunan 20 yaşındaki bir caretta carettanın midesindeki olta, bölgede araştırmalar yapan ve caretta caretta hastanesi oluşturmaya çalışan Pamukkale Üniversitesi ekibi tarafından ameliyatla çıkarıldı.

Çılgın kocayı hava yastığı kurtardı

Yılmaz Durmuş adlı genç, Boğaziçi Köprüsü çıkışındaki Levent, Topkapı ve Mecidiyeköy istikametlerini gösteren 10 metre yüksekliğindeki demir trafik levhasına çıkıp intihara kalkıştı.

Demire saplandı

Zonguldak'ta, parkta demir parmaklıkların üzerinden geçmek isteyen 9 yaşındaki Gizem, dengesini kaybedip düşünce kolu demire saplandı.

Bodrum'da çılgın eğlence

Bodrum Tanıtma Vakfı, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Otelciler Derneği tarafından düzenlenen Animasyon Gösteri Şenliği, Rio gecelerini aratmadı.

Saklı cennet

Gökyüzünü yırtarcasına uzanan çam ağaçlarına sahip olan Artvin'in Camili köyü, kendini yeniledi ve doğa turizminin önemli merkezi oldu

İstanbul kelin ilacı oldu

Avrupalılar saç ekimi ve plastik cerrahi için artık Türkiye'yi seçiyor.

Kemal Sunal izledi kan kanserini yendi

Murat Durlanık 3 yıl önce kan kanseriyle tanıştı. Hemen tedaviye alındı. Ancak iyileşebilmesi için moralini de yüksek tutması gerekiyordu. İşte tam bu noktada Kemal Sunal filmleri imdadına yetişti. İzmirli Murat (15) kahkaha atarak iyileşti!

Çocuklar okula anneler rejime!

Okullar 10 Eylül günü açılıyor. Birçok anne epeydir yapmak istediği, ancak zaman darlığını bahane ederek kaçtığı rejime başlayabilecek.

Kadınlar ve otomobilleri!

Kadınlar ve otomobilleriyle ilgili bir araştırma, kadınların direksiyonda rahatlıkla 2 iş yapabildiklerini ortaya koydu!

Ahlaksız teklife çiğköfteli intikam

Kahramanmaraş'ta bir kadın, kendisine ablasıyla birlikte olmak istediğini söyleyen kocasını, yemeğine tarım ilacı katarak öldürdü.

Büyük patron yakalandı

Adriyatik Denizi'nde 1994 yılında "Jardan" adlı gemide yapılan operasyonda ele geçirilen 30 bin kalaşnikof, 15 bin roket, 400 füzeyle ilgili aranan Yunan uyruklu Constantinius Dafermos İstanbul'da yakalandı.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır