kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Kendinizi fazla zorlamamanız gereken bir gündesiniz. Fiziksel enerjinizi düşürmemeye bakın. Hastalanma ihtimaliniz olabilir. Beğeneceğiniz birisiyle tanışabilirsiniz. Şansınızı değerlendirmek sizin elinizde.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Sahip olduğunuz şeyleri paylaşma konusunda katı bir tutum içine girebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların beklentilerini karşılamak konusunda gönülsüz bir tutum içine girebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Eşiniz veya sevgilinizin sizinle daha fazla zaman geçirmesini isteyebilirsiniz. Bunu güzel bir ifadeyle dile getirebilirsiniz. Parasal konularda kazançlı olabileceğiniz, yatırım yapabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün canınız ikili ilişkilerden dolayı sıkılabilir. İnsanların sizi anlamadıklarını düşünebilirsiniz. Duygularınızın yoğunlaşarak kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. Balık'taki Ay sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Parasal harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir günde bulunuyorsunuz. Yatırım için uygun bir dönemde bulunduğunuzdan hesabınızı iyi yapmanız gerekiyor. Sevdiklerinize cömert davranıyorsunuz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Yaşadığınız bir dizi olay sonucunda bugün prensiplerinizden ödün vermek zorunda kalabilirsiniz. Olaylardan ders almaya bakın. Alışverişe çıkabilir, hesapsızca, kendiniz ve sevdikleriniz için güzel hediyeler alabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ailenizden birisiyle küçük bir yanlış anlama nedeniyle tatsız bir durum yaşama ihtimaliniz var. Kendinizi iyi ifade ettiğiniz taktirde bu sorun anında çözümlenecektir. İşinizdeki gelişmeler mutluluk verici.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün kendinizi son derece iyi hissedecek ve zamanınızı verimli ve yoğun bir şekilde geçireceksiniz. Yolda aniden karşılaşacağınız bir olay sizi biraz gerginleştirebilir. Gizli buluşmalardan ve olaylardan uzak durmanızda fayda var.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kendinizi biraz huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Eleştiri ve nasihatlere kapalısınız. Arkadaşlarınızın sizi sevdiklerinden dolayı eleştirdiklerini anlamak istemeyebilirsiniz. Eşinizin desteğini alarak rahatlayacaksınız.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Enerjinizin çok düştüğü, kendinizi mutlu hissedebilmek için zorlandığınız bir gün. İlişkilerinizdeki herhangi bir problemi artık kaldırabilecek bir ruh hali içinde değilsiniz. Bedenen kendinizi yormamaya bakın.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün sevgilinizin söylediği bir sözü kafanıza takıp kendinizi huzursuz edebilirsiniz. Ama unutmamalısınız ki sözlerden ziyade niyet önemlidir. Uzak bir yerle görüşme yapıp her konuda yeni bağlantılar edinebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay, motivasyonlarınızı arttırıcı etkiler veriyor. İş yorgunluğunuzu arkadaşlarınızla geçireceğiniz güzel saatlerle üstünüzden atacaksınız. Olaylar karşısında sevgilinizle fikir birliği içinde olmak size güven ve mutluluk veriyor.


 


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır