kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İstanbul kelin ilacı oldu


Avrupalılar saç ekimi ve plastik cerrahi için artık Türkiye'yi seçiyor.
Avrupa'daki merkezlerin aksine, neredeyse yarı fiyatına saç ekimi ve plastik cerrahi operasyonlarını gerçekleştiren TransMed International Medical Center, bu uygulamasıyla yabancıların gözdesi haline geldi.

Başta Almanya ve Hollanda olmak üzere Avrupa ülkelerinden birçok hastayı Türkiye'ye çeken merkezin uyguladığı tedaviyi incelemek için Hollanda'dan gelen bir grup basın mensubu ve uzmanlar, operasyonlara katılıp, incelemelerde bulunacak. Hollandalı grup, haftada 3 gün yapılacak operasyonları izleyecek.

ÇOK UYGUN FİYATA...
İlk kez iki yıl önce Hollanda'dan hastaların geldiğini söyleyen TransMed'in sahibi Dr. Melike Külahçı, "Geçen yıl Hollanda'dan gelen hastaların sayısı 80'i buldu. Bunun yanı sıra 11 yıldır Almanya'dan gelen hastalarımıza hizmet veriyoruz. Bütün bunların nedeni ise Avrupa kalitesindeki bir hizmeti çok daha uygun fiyatlarla veriyor olmamız. Örneğin 5 bin mark olan saç ekim ücreti Almanya'da 12 bin mark" diye konuştu.

Dünya Saç Cerrahisi Birliği Yönetim Kurulu üyesi de olan Dr. Melike Külahçı, birliğin ilk kadın ve Türk üyesi olma özelliğini de elinde bulunduruyor.

Nebahat KOÇ

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır