kapat
04.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

2 kişilik takım


Türkiye'nin evsahipliği yaptığı Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndaki en ilginç maçlardan biri önceki gece Antalya'da oynandı.
D Grubu'ndan çıkacak son takımın belirlendiği karşılaşmada Yunanistan, Bosna Hersek'i 101-77 mağlup etti ama tam 14 oyuncunun diskalifiye edilmesi karşılaşmanın son dakikalarında ilginç görüntülere yol açtı.

Farklı önde olan Yunanistan Milli Takımı son dakikalara galibiyeti garantilemiş olarak girmişti. Basketbolseverlerin Karşıyaka ve Troy'dan tanıdığı, bu sezon Fenerbahçe'de forma giyecek olan Damir Mrsiç, Yunanistan'ın guardı Kalaitzis tarafından sert bir faulle durduruldu. Basketbolcular arasında ağız dalaşı şeklinde başlayıp itişme ile büyüyen gerginlik, sonunda meydan kavgasına dönüştü.

SURATINDA PATLADI
Mrsiç rakibinin üzerine yürürken bir hakemle çarpıştı ve birlikte yere yıkıldılar. Mrsiç, tekrar ayağa kalktığında bu kez Sigalas ile bir ağız dalaşına girişti. Ve sonunda savurduğu yumruk da Sigalas'ın suratında patladı. İki takımın da yedek oyuncuları sahaya girip kavgaya karışınca diskalifiye edildiler.

Kalan sürede 5'er oyuncuları kalan takımlara hakemler olabildiğince faul çalmamaya çalıştılar. Ama maçı toplam 41 faulle tamamlayan Bosna'nın limitteki oyuncularını çok fazla koruyamadılar. Üç oyuncusunun daha 5 faul almasıyla Bosna karşılaşmayı iki kişiyle tamamlamak zorunda kaldı.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır